Χοντρό παιχνίδι πριν την απόφαση της UEFA για την υπόθεση της Μέταλιστ – Ελπίζει στο Champions League ο ΠΑΟΚ

Η αγωνία των ανθρώπων της Μέταλιστ, της Σάλκε, του ΠΑΟΚ, αλλά και της Μακάμπι για την απόφαση της UEFA σχετικά με το μέλλον της ουκρανικής ομάδας στο φετινό Champions League έχει φτάσει στο κατακόρυφο.

Όπως όλα δείχνουν την Τετάρτη (14/8) το πρωί η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα ανακοινώσει την ετυμηγορία της, ωστόσο πριν συμβεί αυτό είναι βέβαιο ότι έχει υπάρξει "χοντρό" παρασκήνιο.

Φυσικά δεν υπάρχουν λεπτομέρειες που να δίνονται για την υπόθεση επίσημα από την UEFA, όμως σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει "ενοχλήσει" η κίνηση της διοίκησης της Μέταλιστ να προσφύγει στο Ανώτατο Πολιτικό Δικαστήριο στην Ελβετία.

Σε καμιά περίπτωση η ηγεσία της UEFA δεν θέλει την εμπλοκή Πολιτικών Δικαστηρίων στις αποφάσεις της και το μήνυμα το έχει στείλει και στη πλευρά της Μέταλιστ.

Στον αντίποδα, η διοίκηση του συλλόγου του Χάρκοβο προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει την ποινή αποκλεισμού από το Τσάμπιονς Λιγκ και προσπαθεί να στρέψει την UEFA στη λύση ενός βαρύτατου χρηματικού προστίμου. Ένα από τα "όπλα" της είναι και η προσφυγή στο Ανώτατο Πολιτικό Δικαστήριο.

Είναι ακόμη ξεκάθαρο πως μεταξύ των δύο πλευρών υπήρξε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας σε όλη την διάρκεια της μέρας, γι' αυτό άλλωστε και δεν βγήκε άμεσα μετά την ακροαματική διαδικασία η απόφαση της 12μελούς Επιτροπής Εφέσεων. Προφανώς, η απόφαση που θα εκδοθεί αύριο θα είναι και ενδεικτική για το ποια στοιχεία τελικά μέτρησαν στη ζυγαριά της UEFA.

πηγή: sport24.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ