CINETROLL: H Aνιστον κάνει «σκόνη» Disney και Tζόντι Φόστερ, καπνίζοντας χασίς και χορεύοντας στριπτίζ [βίντεο] - iefimerida.gr

CINETROLL: H Aνιστον κάνει «σκόνη» Disney και Tζόντι Φόστερ, καπνίζοντας χασίς και χορεύοντας στριπτίζ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Tάσος (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλος χαιρετίζει αγωνιστικά το νέο, όχι και τόσο οικογενειακό προφίλ της ελλληνοαμερικανίδας σταρ και μετράει εισιτήρια.

Δύο τόνοι μαριχουάνα, μια στρίπερ, ένας απατεώνας, ένας έφηβος παρθένος και μια έφηβη φυγάς αποτελούν την «Οικογένεια Μίλερ». Την ενήλικη κωμωδία έκπληξη του φετινού καλοκαιριού (προβάλλεται στην Ελλάδα από τις 22 Αυγούστου) με την Τζένιφερ Άνιστον και τον Τζέισον Σουντέικις που κυριάρχησε ουσιαστικά στο αμερικάνικο box office του προηγούμενου Σαββατοκύριακου παρ' όλο που βρέθηκε στη δεύτερη θέση. Πολύ απλά, γιατί τα 29,8 εκ. δολάρια έσοδα της πολυδιαφημισμένης επιστημονικής φαντασίας «Elysium» (κυκλοφορεί στην Ελλάδα από τις 22 Αυγούστου) με τους Ματ Ντέιμον και Τζόντι Φόστερ, μπορεί μεν να της εξασφάλισαν την πρώτη θέση, αλλά είναι πολύ χαμηλότερα των αρχικών προσδοκιών. Ειδικά αν συγκριθούν με τα 37,4 εκ. δολάρια με τα οποία άνοιξε το 2009, η χαμηλού κόστους ταινία επιστημονικής φαντασίας «District 9» που εδραίωσε τη φήμη του σκηνοθέτη του «Elysium», Νιλ Μπλόμκαμπ.

Μικρό σχετικά το κακό για μια ταινία που κόστισε το «συγκρατημένο» σε σχέση με άλλα επίδοξα blockbuster, ποσό των 100 εκ. δολαρίων αλλά δεν παύει να αποτελεί πλήγμα στο πρεστίζ των συντελεστών της.

Η «Οικογένεια Μίλερ» (δες το απίστευτο trailer παρακάτω) παρακολουθεί τις περιπέτειες μιας ομάδας απατεώνων μεταμφιεσμένων σε ψευτοικογένεια, να μεταφέρουν δύο τόνους μαριχουάνας από το Μεξικό στις Η.Π.Α. και να έρχονται αντιμέτωποι τόσο με τις αρχές όσο και με διεφθαρμένους βαρώνους ναρκωτικών. Mε την Τζένιφερ Άνιστον να βάζει «φωτιά» στη οθόνη σε μια από τις πιο σέξι εμφανίσεις της (ναι, οξύμωρο κι όμως, η Άνιστον μπορεί να είναι πολύ σέξι). Μια ταινία που ανήκει σε αυτό το είδος της ηθελημένα «προσβλητικής», ακατάλληλης για ασυνόδευτα ανήλικα κωμωδίας, που μπορεί να αποδειχτεί εξ' ίσου σε μια πρώτης τάξης ένοχη απόλαυση όσο και σε μια κακόγουστη φάρσα. Οι αμερικάνοι κριτικοί βρίσκονται κάπου στη μέση, το κοινό όμως φαίνεται να την απολαμβάνει με το παραπάνω, χρίζοντας την τη δεύτερη απροσδόκητη μεγάλη κωμική επιτυχία του καλοκαιριού μετά την αστυνομική κωμωδία «The Heat» με τη Σάντρα Μπούλοκ (στην Ελλάδα από τις 12 Σεπτεμβρίου).

Σε ένα σαββατοκύριακο απογοητευτικό τόσο για τον «Πέρσι Τζάκσον και τη θάλασσα των τεράτων» (στην Ελλάδα από τις 5 Σεπτεμβρίου) όσο και για ακόμα μια ταινία της Disney, τα «Αεροπλάνα» (στις ελληνικές αίθουσες από τις 22 Αυγούστου). Μία από τις β διαλογής κυκλοφορίες του στούντιο, που αρχικά ήταν προγραμματισμένη για κατευθείαν κυκλοφορία σε dvd. Aυτό όμως ακριβώς το «χαμηλό κόστος» της φτηνιάρικης παραγωγής τους (μόλις 50 εκ. δολάρια) είναι που παρά τις χαμηλές πτήσεις τους (και τις μετριότατες κριτικές τους) καθιστά τα «Αεροπλάνα» επικερδή για τη Disney που ανακοίνωσε πως θα επανέλθει με τη «συνέχεια» τους, το επόμενο καλοκαίρι.

Πιο αναλυτικά για το τριήμερο 9 – 11 Αυγούστου, η πρώτη πεντάδα στο αμερικάνικο box office διαμορφώθηκε ως εξής:

1. ELYSIUM 29.8 εκ. δολάρια

2. OIKOΓΕΝΕΙΑ ΜΙΛΕΡ: 26,4 εκ. δολάρια (37,9 σύνολο)

3. ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ: 22,2 εκ. δολάρια

4. Ο ΠΕΡΣΙ ΤΖΑΚΣΟΝ ΚΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ: 14,4 εκ. δολάρια (23,3 σύνολο)

5. 2 GUNS: 11,2 εκ. δολάρια (48,6 σύνολο)

Τουλάχιστον αποκαρδιωτικές οι πανελλαδικές εισπράξεις του τετραημέρου με μόλις 38.736 θεατές να επισκέπτονται μια κινηματογραφική αίθουσα. Παραδοσιακά μήνας διακοπών ο Αύγουστος, αλλά παρ' όλα αυτά το παραπάνω νούμερο είναι επιεικώς απαράδεκτο σε ένα καλοκαίρι οικονομικής κρίσης, με τους περισσότερους όπως λένε οι στατιστικές να μην πηγαίνουν διακοπές και το σινεμά μια από τις πιο φθηνές προτάσεις ψυχαγωγίας. Συνδεδεμένη με τον κουλέρ λοκάλ ρομαντικό μύθο του «θερινού σινεμά» που τελικά όπως πολλά άλλα πράγματα σε αυτή τη χώρα φαίνεται πως είναι απλά ένας μύθος για να έχουμε να λέμε κι όχι να τα χαιρόμαστε. Πιο αναλυτικά, η πρώτη πεντάδα στο ελληνικό box office για το τετραήμερο 8 – 11 Αυγούστου, διαμορφώθηκε ως εξής:

1. ΓΟΥΛΒΕΡΙΝ: 6.508 εισιτήρια (75.853 σύνολο)

2. ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΣΕΝ ΤΡΟΠΕ: 4.110 εισιτήρια

3. ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ: 4.042 εισιτήρια (14.366 εισιτήρια)

4. ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ: 2.166 εισιτήρια

5. ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: 2.135 εισιτήρια (21.395 σύνολο)

*** ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο www.facebook.com/tazthebuzz ή στο www.twitter.com/klarinabourana Κάντε LIKE στην επίσημη σελίδα του fb www.facebook.com/SigaikaProductions για να μαθαίνετε όσα χρειάζεστε, προκειμένου να καίτε τον εγκέφαλο (των άλλων) ή επικοινωνήστε με το terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ