ΣΥΡΙΖΑ για 902: Να μας πει το ΚΚΕ ποιοι κρύβονται πίσω από την κυπριακή εταιρεία A-Orizon Media LTD - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ για 902: Να μας πει το ΚΚΕ ποιοι κρύβονται πίσω από την κυπριακή εταιρεία A-Orizon Media LTD

ΣΥΡΙΖΑ για 902: Να μας πει το ΚΚΕ ποιοι κρύβονται πίσω από την κυπριακή εταιρεία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κόντρα του με το ΚΚΕ με αφορμή την πώληση του 902 με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Κουμουνδούρου Δημήτρη Παπαδημούλη να μιλάει για σοβαρό θέμα δεοντολογίας.

«Υπάρχει ένα σοβαρό θέμα δεοντολογίας, πώς το ΚΚΕ που μάχεται κατά των ιδιωτικοποιήσεων και υπέρ των εργαζομένων προχωρά σε μια πώληση 'fast track' όπως αυτή του 902» δήλωσε ο κ. Παπαδημούλης στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ υπογραμμίζοντας ότι εξακολουθεί να είναι άγνωστο το ύψος του τιμήματος, ποιοι κρύβονται πίσω από την κυπριακή εταιρεία A-Orizon Media LTD και τι θα συμβεί με τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Υπενθυμίζεται ότι η πώληση του 902 έφερε τα δύο κόμματα της Αριστεράς σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης και στο κείμενο με τίτλο «Τους πήρε ο πόνος για τον 902» ο Περισσός στηλιτεύει με ύφος δηκτικό τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες.

Από την άλλη πλευρά, πάντως, δεν αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για τον αγοραστή, όπως για τους μετόχους ή για τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, ενώ δεν τοποθετείται και για όσα θα συμβούν από εδώ και πέρα στον 902, καθώς, η συμφωνία προέβλεπε να παραδοθεί η εταιρεία «καθαρή», δηλαδή χωρίς εργαζόμενους.

Όπως αναφέρει και δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα σήμερα, η εταιρία A-Orizon Media LTD είναι παντελώς άγνωστη στην Κύπρο. Δεν έχει σελίδα στο internet, ενώ ούτε και κυβερνητικά στελέχη στην Κύπρο εξέφραζαν άγνοια και έκπληξη.

Τα στοιχεία για τους ιδιοκτήτες της μπορούν να βρεθούν μετά από αίτημα, μέσω δικηγόρου, στο τμήμα Εφόρου Εταιριών. Όμως, όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, ακόμη κι έτσι, δεν είναι δεδομένο πως θα γίνουν γνωστοί οι δικαιούχοι, αφού το πιθανότερο είναι πως η αγοραπωλησία έχει γίνει από κυπριακά δικηγορικά γραφεία.

Δεν αποκλείεται όμως να γίνει γνωστό το ύψος της αγοραπωλησίας. Πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα των Νέων κάνει λόγο για ποσό ύψους 4-5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ