Ειδικός γραμματέας ΣΔΟΕ: Θα πάμε σε βάθος – Είναι βαθιά νυχτωμένοι όσοι νομίζουν ότι ο έλεγχος θα γίνεται όπως παλιά - iefimerida.gr

Ειδικός γραμματέας ΣΔΟΕ: Θα πάμε σε βάθος – Είναι βαθιά νυχτωμένοι όσοι νομίζουν ότι ο έλεγχος θα γίνεται όπως παλιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αποφασιστικότητα του ΣΔΟΕ να συνεχίσει με αμείωτη ένταση τους ελέγχους για φοροδιαφυγή, ειδικά στις τουριστικές περιοχές, διατύπωσε ο ειδικός γραμματέας του Σώματος Στέλιος Στασινόπουλος.

«Οσοι νομίζουν ότι ο έλεγχος θα γίνει όπως γινόταν παλιά είναι βαθιά νυχτωμένοι. Θα πάμε σε βάθος», δήλωσε μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Προανήγγειλε μάλιστα ότι τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί και νέο «λουκέτο» σε επιχείρηση, αυτή τη φορά στη μεγαλύτερη, όπως είπε, τουριστική περιοχή της Ηπείρου, όπου τραγουδούσε συγκρότημα.
Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή το ΣΔΟΕ προέβη στην αναστολή λειτουργίας τεσσάρων επιχειρήσεων για 48 ώρες μετά από ελέγχους που πραγματοποίησε για την πάταξη της φοροδιαφυγής. Ειδικότερα, διαπιστώθηκαν παραβάσεις σε beach bar στην Καβάλα, σε κέντρο διασκέδασης στην Πτολεμαΐδα και την Ηγουμενίτσα καθώς και σε ψητοπωλείο στη Μυτιλήνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ