Με θυελλώδεις ανέμους ταξιδεύουν οι εκδρομείς για τις Κυκλάδες - iefimerida.gr

Με θυελλώδεις ανέμους ταξιδεύουν οι εκδρομείς για τις Κυκλάδες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής υπηρεσίας για σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα προβλέπεται ηλιοφάνεια , ωστοσο θα υπάρξουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 33 στην Κεντρική Ελλάδα, από 19 έως 35 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 21 έως 34 στη Νότια Ελλάδα, από 22 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη και από 23 έως 32 βαθμούς στο Ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο , όπως γράφει το meteo.gr, θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στις Κυκλάδες σχεδόν θυελλώδεις. Ασθενείς έως μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Ηλιοφάνεια, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου με τις μέγιστες στα βόρεια και ανατολικά να είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι έως ισχυροί στο Σαρωνικό και ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό με σταδιακή εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι αλλά το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ