Μικρότερο και ελαφρύτερο το νέο iPhone 5 - iefimerida.gr

Μικρότερο και ελαφρύτερο το νέο iPhone 5

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Apple φαίνεται πως έχει ξεκινήσει παραγγελίες για βασικά μηχανικά μέρη για το νέο iPhone 5, το οποίο θα λανσαριστεί μέσα στο φθινόπωρο, σύμφωνα με πηγές της Wall Street Journal.

Η εφημερίδα γράφει επίσης ότι το νέο αυτό μοντέλο iPhone θα είναι μικρότερο σε διαστάσεις και ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του, ενώ θα χρησιμοποιεί κάμερα ανάλυσης 8megapixels.

Η Apple, όπως και άλλες επιχειρήσεις ηλεκτρονικών μέσων, συνήθως προσλαμβάνουν κατασκευαστές στην Ταϊβάν και στην Κίνα που αναλαμβάνουν την κατασκευή βάσει των σχεδίων και προδιαγραφών της αρχικής εταιρίας. Αυτό έχει δύο οφέλη: Η Apple δεν απασχολείται με γραμμές παραγωγής και κόστη συναρμολόγησης, ενώ οι χαμηλοί μισθοί σε αυτές τις χώρες «ρίχνουν» και την τελική τιμή του προϊόντος, η οποία αν και πωλείται με υπερκέρδος, είναι ανταγωνιστική σε ό,τι αφορά κυρίως τις αγορές της Δύσης.

Μία πηγή ανέφερε πως η Apple τους είπε να προετοιμαστούν έτσι ώστε να μπορέσουν να προωθήσουν 25 εκατομμύρια συσκευές μέχρι το τέλος του χρόνου.

Η παραγωγή, βέβαια, έχει και την πιθανότητα να καθυστερήσει αφού η Hon Hai, η παγκοσμίως υπεύθυνη για τη συναρμολόγηση των προϊόντων της Apple, μπορεί να μην μπορέσει να ανταποκριθεί σε τόσο υψηλές προσδοκίες, αφού το νέο iPhone φημίζεται για την πολυπλοκότητα των μηχανικών –και μη- μερών του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ