Η Ναταλία Γερμανού απαντά στα δημοσιεύματα για τον δεσμό της - iefimerida.gr

Η Ναταλία Γερμανού απαντά στα δημοσιεύματα για τον δεσμό της

Η Ναταλία Γερμανού απαντά στα δημοσιεύματα για τον δεσμό της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φουντώνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Ναταλία Γερμανού ζευγάρι με τον Μάνο Ιωάννου. Ωστόσο, η ίδια, μιλώντας στο DownTown Κύπρου, είχε ξεκαθαρίσει τη θέση της πολύ νωρίτερα.

Σε συνέντευξη της στο DownTown Κύπρου και στον Αλέξανδρο Πρίφτη, έναν μήνα πριν, είχε δηλώσει: «Γενικώς, κάποιοι έχουν την ευγενή καλοσύνη, επειδή δεν τους αρέσει προφανώς να θεωρούν ότι είμαι στο ράφι -και να είναι καλά οι άνθρωποι- να με ζευγαρώνουν κατά καιρούς με διάφορους, ευτυχώς για μένα, πάντα νέους και ωραίους.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας. Αν ίσχυαν όλα αυτά που γράφονται κατά καιρούς για μένα, τότε δεν θα ήμουν, τους τελευταίους 9-10 μήνες, μόνη μου. Αλλά, παρ' όλα αυτά, δεν νομίζω ότι θα μπαίνω κάθε φορά στη διαδικασία να απαντώ, διαψεύδοντας ή επιβεβαιώνοντας, γιατί πλέον έχει καταντήσει γραφικό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ