Άναψε φωτιές στη ΝΔ ο Βουλγαράκης με μήνυμα στο Facebook - iefimerida.gr

Άναψε φωτιές στη ΝΔ ο Βουλγαράκης με μήνυμα στο Facebook

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Nα ξαναμαζέψει όλη την Κεντροδεξιά σε ένα κόμμα καλεί τον Κώστα Καραμανλή, ο Γιώργος Βουλγαράκης με μήνυμα που άφησε χτες στο Facebook αλλά και σημερινές του δηλώσεις στο Real FM.

Η ανάρτηση – πρόσκληση προς τον Κώστα Καραμανλή που έκανε στο Facebook ο πρώην υπουργός έχει ως εξής:

«Εντάξει λοιπόν, θα σας πω δημόσια αφού μου στέλνετε τόσα μηνύματα: Ο Κ. Καραμανλής θα πρέπει – μετά τις εκλογές, να ξαναμαζέψει όλη την παράταξη σε ένα κόμμα, που δεν ξέρω πως θα λέγεται, αλλά θα είναι ξανά η Μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη. Όλα τα άλλα και όλοι οι άλλοι, είναι λεπτομέρειες...» γράφει ο πρώην υπουργός της ΝΔ.

Σήμερα, μιλώντας στον REAL FM και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο κ. Βουλγαράκης τόνισε με νόημα: «Ο Καραμανλής είναι ηγέτης». «Δεν μπορεί να μηδενίζεται η προσωπικότητα και η αξία των ανθρώπων που στο παρελθόν έδρασαν ευεργετικά. Ο Καραμανλής παρέλαβε μια διαλυμένη παράταξη και έδωσε προοπτική. Ήταν ο συνθετικός κρίκος. Είναι ηγέτης και στην αποτίμηση ενός ηγέτη υπάρχουν θετικές και αρνητικές πλευρές» υπογράμμισε ο πρώην υπουργός της ΝΔ και εκτίμησε ότι δεν θα καταφέρουν όλα τα κόμματα της κεντροδεξιάς να εισέλθουν στη Βουλή όταν γίνουν εκλογές.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο πολιτικό σκηνικό υπογραμμίζοντας ότι «υπάρχει αδυναμία και ανεπάρκεια του πολιτικού προσωπικού» ενώ πρόσθεσε ότι υπάρχει αδυναμία της κεντροδεξιάς να εμπνεύσει τους πολίτες ως εναλλακτικός πολιτικός χώρος.

«Δεν είπα να φύγει ο Αντώνης Σαμαράς, ούτε ότι είναι άχρηστος», συμπλήρωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, εκφράζοντας την άποψη ότι η πολιτική του προέδρου της ΝΔ έχει μεγάλες δόσεις λαϊκισμού και αμφισημίας.

Οι αντιδράσεις ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ.

Πάντως, το μήνυμα του Γιώργου Βουλγαράκη χθες στο facebook ήταν αρκετό για να «ανάψει φωτιές» σε όλους τους ορόφους της πολυκατοικίας.

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ σε αποκλειστική του δήλωση στο Real.gr υπογραμμίζει: «Προφανώς ο Γ. Βουλγαράκης προβλέπει ήττα της παράταξης του στις εκλογές. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει αυτό που τον εξυπηρετεί και τον βολεύει ως πιθανό ενδεχόμενο» είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Καρατζαφέρης.

Η ΝΔ αρνείται να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο μέχρι στιγμής για τα όσα αναφέρει ο πρώην υπουργός. «Ουδέν σχόλιο» ήταν η «ξερή» και μονοκόμματη απάντηση που έδωσε ο Γιάννης Μιχελάκης.

Στην Λ. Συγγρού δεν επιθυμούν στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή – που έχει πάρει η ΝΔ κεφάλι στις δημοσκοπήσεις – να ανοίξει ένα εσωκομματικό μέτωπο και για αυτό τον λόγο κρατούν χαμηλούς τόνους. Συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά υποστηρίζουν πως τέτοιες προτάσεις έχουν ως μόνο αποτέλεσμα τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, όπως είναι η οικονομική κρίση και η φοροεπιδρομή της κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ