Τι έλεγε η Αννίτα Πάνια 22 χρόνια πριν; - iefimerida.gr

Τι έλεγε η Αννίτα Πάνια 22 χρόνια πριν;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αννίτα Πάνια είναι μια από τις πετυχημένες παρουσιάστριες. Αλλά αυτό είναι γνωστό. Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί, είναι ότι τα τελευταία 10 χρόνια έχει αποφασίσει να μην δίνει συνεντεύξεις σε περιοδικά, να μην πηγαίνει καλεσμένη σε εκπομπές και να μην κάνεις δηλώσεις στις κάμερες. Και ίσως για αυτό είναι περιζήτητη από τους δημοσιογράφους. Στην αρχή της καριέρας της τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά. Μιλούσε και φωτογραφιζόταν συχνά.

Ας θυμηθούμε τι έλεγε πριν 22 χρόνια, στο ένθετο περιοδικό του «Ελεύθερου Τύπου» όταν παρουσίαζε με μοναδική επιτυχία το «Χρυσό Κουφέτο», μια εκπομπή συνοικεσίων στο τότε κανάλι New Channel στις αθώες εποχές της ιδιωτικής τηλεόρασης. Το μόνο που δεν έχει αλλάξει είναι πως και τότε όπως και σήμερα υπήρχαν αντιδράσεις από τους τηλεκριτικούς. H συνέχεια στο www.joytv.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αννίτα Πάνια joytv.gr
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ