Τέλος η Ευρώπη για Ξάνθη και Αστέρα – Αποχαιρέτησαν με ήττα - iefimerida.gr

Τέλος η Ευρώπη για Ξάνθη και Αστέρα – Αποχαιρέτησαν με ήττα

Τέλος η Ευρώπη για Ξάνθη και Αστέρα – Αποχαιρέτησαν με ήττα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ευρωπαϊκή περιπέτεια τελείωσε για την Ξάνθη και τον Αστέρα Τρίπολης. Με τις δύο ελληνικές ομάδες να γνωρίζουν την ήττα στις αναμετρήσεις τους, δεν κατάφεραν να πάρουν το «εισιτήριο» για τα πλέι οφ του Europa League.

Ο Αστέρας Τρίπολης πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις στη Βιέννη κόντρα στην Ραπίντ, αλλά έχασε με 3-1, στην πρώτη του ήττα στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Σε συνδυασμό με το 1-1 της πρώτης αναμέτρησης, η αυστριακή ομάδα ήταν εκείνη που εξασφάλισε τη συνέχεια στη διοργάνωση. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Πέτσος (25') και ο Γκρατσίνι ισοφάρισε (57'), αλλά με δύο γκολ του Σάουμπ (63', 85'), η ομάδα της Τρίπολης αποχαιρέτισε την Ευρώπη.

Ούτε η Ξάνθη κατάφερε να κάνει την υπέρβαση, αποχωρώντας από τη διοργάνωση με δύο ήττες από τη Σταντάρ Λιέγης. Επειτα από το 2-1 του πρώτου αγώνα, η βελγική ομάδα επικράτησε και στη ρεβάνς στο «Μορίς Ντιφράσν» με το ίδιο σκορ. Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Μπιλό (53') και Ντε Καμάργκο (70'). Για τους Ακρίτες μείωσε ο Τζόναθαν ντε Γκούζμαν (84').

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ