Η απόλυτη αηδία: Τόνοι λίπους και πολλά άλλα στον κεντρικό υπόνομο του Λονδίνου - iefimerida.gr

Η απόλυτη αηδία: Τόνοι λίπους και πολλά άλλα στον κεντρικό υπόνομο του Λονδίνου

Η απόλυτη αηδία: Τόνοι λίπους και πολλά άλλα στον κεντρικό υπόνομο του Λονδίνου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη θέα αυτού του φρικτού ευρήματος, σίγουρα οι Λονδρέζοι θα ξανασκεφτούν τη συμπεριφορά τους. Ενα «βουνό» βάρους 15 τόνων αφαιρέθηκε από υπόνομο της αγγλικής πρωτεύουσας στο... παρά πέντε, πριν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.

Αυτή η συμπαγής μάζα από μαγειρικό λίπος και υγρά μαντηλάκια ανακαλύφθηκε τυχαία, όταν κάποιοι κάτοικοι του Σάρεϊ άρχισαν να κάνουν παράπονα για υδραυλικά προβλήματα. Χρειάστηκαν οχτώ εργάτες, με φτυάρια και αντλίες νερού, προκειμένου να αφαιρέσουν αυτή το το αηδιαστικό «βουνό» που είχε μέγεθος λεωφορείου. Σύμφωνα με την εταιρεία καθαρισμού, που κατά καιρούς αφαιρεί διάφορα περίεργα αντικείμενα από τους υπονόμους, αυτό το εύρημα κατέγραψε ρεκόρ έκανε ρεκόρ.

Εδώ και χρόνια οι δημοτικές αρχές προειδοποιούν τους κατοίκους να μην αδειάζουν τα τηγάνια τους στο νεροχύτη, αλλά τα υγρά μαντηλάκια είναι η νέα μάστιγα των υπονόμων, καθώς μένουν εκεί περισσότερο από ότι το απλό χαρτί τουαλέτας.

Μάλιστα, όπως προειδοποίησε η εταιρεία, αν αυτό το «βουνό» δεν είχε ανακαλυφθεί εγκαίρως, θα τα λύματα θα πλημμύριζαν τους δρόμους του Λονδίνου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ