Τι απάντησε ο Αντώνης Σαμαράς όταν ρωτήθηκε στις ΗΠΑ για τις σχέσεις του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο - iefimerida.gr

Τι απάντησε ο Αντώνης Σαμαράς όταν ρωτήθηκε στις ΗΠΑ για τις σχέσεις του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σωρεία ερωτήσεων για την κατάσταση στην Ελλάδα, τη σταθερότητα και τη συνοχή της δικομματικής κυβέρνησης δέχθηκε ο Ελληνας πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια του δείπνου που είχε με 20 επενδυτές στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Τετάρτης.

Ο κ. Σαμαράς μιλώντας με τους επενδυτές, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega είπε πως δεν βλέπει εκλογές, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι τα δύσκολα πέρασαν και πρόσθεσε ότι δεν βλέπει κάτι που να τον ανησυχεί. «Δεν έχω παράγοντες που να με ανησυχούν πολιτικά, επέστρεψαν ήδη στην πλειοψηφία δυο βουλευτές», είπε ο πρωθυπουργός σύμφωνα με το Mega.

Κάποιος από τους επενδυτές τον ρώτησε και τις για τις σχέσεις του με τον κυβερνητικό του εταίρο Ευάγελο Βενιζέλο. «Συνεργαζόμαστε στενά», απάντησε ο πρωθυπουργός ενώ κατά τη διάρκεια της συζήτησης και αναφερόμενος στην κατάσταση στην Ευρώπη ο κ. Σαμαράς είπε πως «βλέπει τον κίνδυνο για μια Ευρωβουλή γεμάτη Γκρίλο»..

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ