Νόμος 4.000 στη Βενεζουέλα – Φόβος και τρόμος των γυναικών οι ληστές που τις κουρεύουν - iefimerida.gr

Νόμος 4.000 στη Βενεζουέλα – Φόβος και τρόμος των γυναικών οι ληστές που τις κουρεύουν

Νόμος 4.000 στη Βενεζουέλα – Φόβος και τρόμος των γυναικών οι ληστές που τις κου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι γνωστοί ως «πιράνχας». Οι συγκεκριμένοι όμως δεν στοχεύουν σε σάρκα, αλλά στην κόμη! Και έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών στη Βενεζουέλα, που δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν στους δρόμους καθώς απειλούνται από τα ψαλίδια των επίδοξων ληστών μαλλιών.

Είναι γρήγοροι, άγριοι και ολοένα αυξάνονται. Οι κλέφτες αιφνιδιάζουν τις γυναίκες και τις «κουρεύουν», με στόχο να πουλήσουν τις τούφες σε κομμωτήρια. «Συμβαίνει παντού. Στο κέντρο της πόλης, στα εμπορικά κέντρα, στην παραλία, όπου κυκλοφορούν νέες γυναίκες», δήλωσε στο CNN μία κάτοικος του Μαρακαΐμπο.

Μάλιστα οι δράστες δεν είναι μόνο άνδρες, αλλά και γυναίκες. Σύμφωνα με το δήμαρχο της πόλης, έχουν αυξηθεί τα μέτρα ασφαλείας εξαιτίας του φαινομένου. Πάντως δύσκολα θα το περιορίσουν, καθώς πρόκειται για εύκολο και γρήγορο χρήμα, όπως επεσήμανε ένας κομμωτής. Τα συνθετικά μαλλιά, σε περούκες ή εξτένσιον, κοστίζουν 40-160 δολάρια, ενώ τα φυσικά ξεπερνούν τα 500 δολάρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ