Κουρουμπλής: «Αυτά που έπρεπε να πει ο Σαμαράς στην Μέρκελ, τα λέει ο Ομπάμα» - iefimerida.gr

Κουρουμπλής: «Αυτά που έπρεπε να πει ο Σαμαράς στην Μέρκελ, τα λέει ο Ομπάμα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος επεσήμανε πως «αυτά που έπρεπε να λέει στην Μέρκελ ο Σαμαράς, τα λέει ο Ομπάμα».

Μιλώντας για την επικείμενη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Μπαράκ Ομπάμα, ο κ. Κουρουμπλής υποστήριξε πως ο Ελληνας πρωθυπουργός «είναι προσδεδεμένος στο γερμανικό άρμα» και πως «αυτά που έπρεπε να λέει ο ίδιος στην κυβέρνηση Μέρκελ, τα λέει ο Ομπάμα», με αποτέλεσμα σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, «ο μόνος που ωφελείται να είναι η Γερμανία».

Παράλληλα, για το ταξίδι του Ελληνα πρωθυπουργού αναφέρθηκε και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος σε ανάρτηση του στα social media δήλωσε: «Όσοι, αφελώς ή ιδιοτελώς, επενδύουν πολλά στην συνάντηση Ομπάμα-Σαμαρά, ας μη ξεχνούν αυτήν με Ομπάμα-Γ.Παπανδρέου το 2010. Ας μη σπεύδουν...».

Πάντως στελέχη της Κουμουνδούρου τονίζουν σε κατ' ιδίαν συνομιλίες τους ότι πρόκειται για «ένα ταξίδι του οποίου ο πήχης είναι χαμηλά. Δεν μπορούμε να περιμένουμε αποτελέσματα για επενδύσεις και ανάπτυξη όταν είμαστε δεμένοι στο άρμα της πολιτικής των μνημονίων και της λιτότητας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ