Υφυπουργός Υγείας: Δεν πρόκειται να απολυθεί κανένας γιατρός - iefimerida.gr

Υφυπουργός Υγείας: Δεν πρόκειται να απολυθεί κανένας γιατρός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την διαβεβαίωση του προς τους γιατρούς οι οποίοι μπήκαν σε κινητικότητα ότι δεν πρόκειται να απολυθούν εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας Αντώνης Μπέζας, ο οποίος υποστήριξε ότι η κινητικότητα του υπουργείου Υγείας, είναι διαφορετική από την αντίστοιχη που θα γίνει σε άλλους φορείς του Δημοσίου.

Μιλώντας στο Mega, ο κ. Μπέζας τόνισε ότι κανείς δεν πρόκειται να απολυθεί από τους γιατρούς οι οποίοι μπαίνουν σε κινητικότητα, καθώς υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις στον τομέα της Υγείας, ενώ παράλληλα «πρόκειται για εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο το έχουμε ανάγκη».

Η κινητικότητα σύμφωνα με τον υφυπουργό Υγείας, θα γίνει με «πολύ σύντομες διαδικασίες», καθώς οι γιατροί θα μπουν σε κινητικότητα στα τέλη Αυγούστου και μέχρι 15-16 Σεπτεμβρίου θα έχουν τοποθετηθεί στις καινούργιες μονάδες Υγείας, ενώ τέλος δήλωσε πως η κινητικότητα αφορά ένα «δίκτυο» νοσοκομείων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με σκοπό να γίνει μια ορθολογικότερη διαχείριση του προσωπικού για να ενισχυθούν οι μονάδες που έχουν μεγάλες και αυξημένες ανάγκες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ