Το πάλεψε ο ΠΑΟΚ αλλά δεν έκανε την ανατροπή (1-1) – Συνέχεια στο Europa League - iefimerida.gr

Το πάλεψε ο ΠΑΟΚ αλλά δεν έκανε την ανατροπή (1-1) – Συνέχεια στο Europa League

Το πάλεψε ο ΠΑΟΚ αλλά δεν έκανε την ανατροπή – Συνέχεια στο Europa League
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη μάχη του έδωσε ο ΠΑΟΚ στην Ουκρανία, αλλά το 2-0 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα έκανε τα πράγματα εξαιρετικά δύσκολα. Το θαύμα που έψαχνε ο δικέφαλος του Βορρά δεν ήρθε και το τελικό 1-1 της δεύτερης αναμέτρησης δεν ήταν αρκετό για να δώσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Champions League. Πάντως ο ΠΑΟΚ έκανε ένσταση, για αντικανονική συμμετοχή της Μέταλιστ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μπλάνκο στο 72', αλλά οι παίκτες του Στέφενς βρήκαν τον τρόπο να αντιδράσουν και να ισοφαρίσουν με τον Νέτσιντ στο 83'. Ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στην εκπνοή του πρώτου μέρους, σε ανατροπή του Λούκας, όμως ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι σε μια δύσκολη φάση.

Η «περιπέτεια» στην Ευρώπη δεν σταματά, καθώς ο «Δικέφαλος» θα βρίσκεται στην κλήρωση για τα πλέι οφ του Europa League, την Παρασκευή (9/8).

Μέταλιστ (Μάρκεβιτς): Ντισλιένκοβιτς, Βιγιάγκρα, Γκεγκιέ, Μολέδο, Ασεβέδο, Ντιέγκο (61' Μάρλος), Έντμαρ, Σόσα, Μπλάνκο, Κρασνιοπόροφ, Ντέβιτς (75' Κριστάλδο).

ΠΑΟΚ (Στέφενς): Χακόμπο, Λίνο, Κίτσιου, Βίτορ, Κατσουράνης, Λάζαρ, Τζιόλης, Ολίσε, Γεωργιάδης (75' Λόρενς), Λούκας, Σαλπιγγίδης (67' Αθανασιάδης).

Ενσταση από τον ΠΑΟΚ

Στο μεταξύ, έπειτα από το τέλος του αγώνα ο ΠΑΟΚ έκανε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή της Μέταλιστ, καθώς εκκρεμεί η απόφαση για την αποβολή της ή μη από την Ευρώπη για στημένο ματς το 2008.

Στόχος του ΠΑΟΚ είναι στην κλήρωση των πλέι οφ την Παρασκευή να αναγράφεται Μέταλιστ ή ΠΑΟΚ στο ζευγάρι που θα βγει από την κληρωτίδα.

Για το ζήτημα έχει ενεργοποιηθεί και η ΕΠΟ. Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση της Μέταλιστ θα εξεταστεί από την UEFA την προσεχή Τρίτη και την ίδια μέρα θα υπάρχει απόφαση. Στον ΠΑΟΚ, πάντως, εκτιμούν πως θα έχουν μέχρι τη μέρα της κλήρωσης σαφή εικόνα για το αν έχουν βάσιμες ελπίδες δικαίωσης.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ