«Είδα για πρώτη φορά πορνό όταν ήμουν έξι ετών και φοβήθηκα», αποκαλύπτει σταρ του Χόλιγουντ - iefimerida.gr

«Είδα για πρώτη φορά πορνό όταν ήμουν έξι ετών και φοβήθηκα», αποκαλύπτει σταρ του Χόλιγουντ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την τραυματική πρώτη φορά που είδε ερωτική ταινία μίλησε η Αμάντα Σέιφριντ, πρωταγωνίστρια του Lovelace (του έπους σχετικά με την ζωή της Λίντα Λόβλεϊς) στο περιοδικό GQ.

«Ήταν με ένα τύπο ντυμένο αστυνομικό στον οποίο του έκανε στοματικό ένα κορίτσι. Ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα πέος στην ζωή μου. Θυμάμαι χαρακτηριστικά πόσο είχα τρομοκρατηθεί την στιγμή της εκσπερμάτωσης. Ήταν αστείο, αλλά ταυτόχρονα και τόσο λάθος. Το περιστατικό συνέβη το 1990, όταν η επιδημία του AIDS μεσουρανούσε. Πραγματικά, όντας έξι χρονών, πίστευα ότι μπορεί να κολλήσω AIDS επειδή απλά και μόνο παρακολουθούσα την πράξη».

Αυτό δήλωσε η ραγδαία ανερχόμενη Αμάντα Σέιφριντ στο περιοδικό GQ. Κάνοντας τόσο τον δημοσιογράφο όσο και τον συμπρωταγωνιστή της στο Lovelace, Πίτερ Σάρσγκαρντ, να σταματήσουν και να την κοιτάξουν έκπληκτοι.

Η Αμάντα δεν έδωσε περαιτέρω διευκρινήσεις για τις συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε να παρακολουθεί την συγκεκριμένη ταινία. Και απλά άλλαξε θέμα μιλώντας για το πόσο κουρασμένη είναι από το γύρισμα ερωτικών σκηνών δηλώνοντας «Προσπαθώ να βρω ένα τρόπο να το δικαιολογήσω στον εαυτό μου, αλλά δεν μπορώ. Είναι απίστευτο ότι αποκαλούμε αυτό το πράγμα δουλειά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GQ Αμάντα Σέιφριντ Lovelace
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ