VW Taigun: Οι Κινέζοι ξεπέρασαν το εαυτό τους και έβγαλαν το αντίγραφο πριν το γνήσιο! - iefimerida.gr

VW Taigun: Οι Κινέζοι ξεπέρασαν το εαυτό τους και έβγαλαν το αντίγραφο πριν το γνήσιο!

VW Taigun: Οι Κινέζοι ξεπέρασαν το εαυτό τους και έβγαλαν το αντίγραφο πριν το γ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το VW Taigun είναι, όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, το νέο μικρό τζιπ της γερμανικής εταιρείας. Θα βασίζεται στο up!, θα έχει κινητήρα 1.000 κυβικών και αναμένεται να παρουσιαστεί σε περίπου δυόμιση χρόνια από τώρα, το 2016.

Δυόμιση χρόνια πριν λοιπόν από την επίσημη πρεμιέρα του μια κινέζικη εταιρεία, η Jiangsu Lake Motors, κατέθεσε αίτηση και πήρε μια πατέντα για την εμφάνιση ενός SUV, που στα βασικά του σημεία και στοιχεία είναι ίδιο και απαράλλαχτο με το αναμενόμενο Taigun, ενώ θα παρουσιαστεί πολύ πιο σύντομα από το γνήσιο.

Είναι γνωστό ότι η Κίνα είναι το μεγαλύτερο «μαγαζί» copy and paste παγκοσμίως, είναι κάτι που ισχύει για όλους τους κλάδους, βιομηχανικούς και μη, ενώ μέχρι ενός σημείου είναι και αποδεκτό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως οι Κινέζοι ξεπέρασαν τον εαυτό τους πρωτοτυπώντας, μιας και το αντίγραφο θα προηγηθεί του original.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ