Κατεδαφίζεται το σπίτι-κολαστήριο στο Κλίβελαντ - Η Google το αφαίρεσε ήδη από τους χάρτες της - iefimerida.gr

Κατεδαφίζεται το σπίτι-κολαστήριο στο Κλίβελαντ - Η Google το αφαίρεσε ήδη από τους χάρτες της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τελική επιθεώρηση εν όψει της κατεδάφισής του σπιτιού στο Κλίβελαντ πραγματοποιούν εργάτες, έπειτα από τη συμφωνία του Αριέλ Κάστρο προκειμένου να μην του επιβληθεί η θανατική ποινή.

Το σπίτι-κολαστήριο όπου τρεις γυναίκες που κρατούνταν όμηροι για 11 περίπου χρόνια πρόκειται να κατεδαφιστεί μέσα στην εβδομάδα ενώ η Google το έχει ήδη διαγράψει από τους χάρτες της θολώνοντας την εικόνα.

Μηχανικοί της κομητείας διέκοψαν τη Δευτέρα την ηλεκτροδότηση στο σπίτι, ενόψει της κατεδάφισης ενώ μέλη της οικογένειας του Κάστρο, συμπεριλαμβανομένου και του γιου του, Άντονι, πήγαν επίσης στο σπίτι χθες για να μαζέψουν προσωπικά αντικείμενα.

Το σπίτι επισκέφθηκε και ένα από τα θύματά του, η Αμάντα Μπέρι προκειμένου να πάρει ζωγραφιές της κόρης της, αποτέλεσμα του βιασμού της από τον απαγωγέα της.

Η Μπέρι και η κόρη της ήταν αυτές που στις 6 Μαΐου κατάφεραν να αποδράσουν από το σπίτι ειδοποιώντας τις αρχές και αποκαλύπτοντας μια από τις ειδεχθέστερες υποθέσεις απαγωγής στις ΗΠΑ.

Ο γνωστός και ως «απαγωγέας του Κλίβελαντ» πρόκειται να εκτίσει ποινή φυλάκισης που ξεπερνά συνολικά τα 1.000 χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ