Στον εισαγγελέα ο 60χρονος εμπρηστής- Αρνείται όλες τις κατηγορίες - iefimerida.gr

Στον εισαγγελέα ο 60χρονος εμπρηστής- Αρνείται όλες τις κατηγορίες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον εισαγγελέας θα οδηγηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης ο 60χρονος άνδρας ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης να προσπαθεί να βάλει φωτιά στην Βαρυμπόμπη, με τον ίδιο ωστόσο να αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη του με την καταστροφική πυρκαγιά της Δευτέρας στο ίδιο σημείο, όπου κατέστρεψε περιουσίες.

Ο 60χρονος, ο οποίος κατοικεί στο Καπανδρίτι και είναι άνεργος και φέρεται να έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές για μικροπαραβάσεις, αρνήθηκε στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ την οποιαδήποτε ανάμειξη του στην καταστροφική πυρκαγιά της Δευτέρας, ενώ το πρωί της Τετάρτης ο 60χρονος μετά από αίτημα του οδηγήθηκε σε νοσοκομείο για να υποβληθεί σε προγραμματισμένες εξετάσεις, αναφέρει το newsit.

Στην Αστυνομία ωστόσο, πιστεύουν πως είναι πολύ πιθανό ο 60χρονος να είναι ο εμπρηστής στην πυρκαγιά της Δευτέρας και θα περιμένουν να «σπάσει».

φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ