«Τα κατάφεραν και μας χώρισαν» δηλώνει ο Χολίδης για το τέλος της σχέσης του με την Δούκισσα Νομικού - iefimerida.gr

«Τα κατάφεραν και μας χώρισαν» δηλώνει ο Χολίδης για το τέλος της σχέσης του με την Δούκισσα Νομικού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον χωρισμό του από την Δούκισσα Νομικού επιβεβαίωσε ο Χρήστος Χολίδης σε συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Τελικά τα κατάφεραν και μας χώρισαν. Είναι αλήθεια, ναι. Ασφαλώς και το ρήμα "κατάφεραν" το χρησιμοποιώ χαριτολογώντας. Για πολύ καιρό ακούγαμε και εμείς διάφορα, χώρισαν δεν χώρισαν, κυρίως αυτό συνέβαινε επειδή δεν βγαίναμε έξω και καθόμασταν σπίτι μας. Να όμως που ήρθε η στιγμή». Αυτό δήλωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής στο περιοδικό Hello.

Προσθέτοντας «Χώρισα παιδιά! Βαράτε τώρα, αλλά τουλάχιστον βαράτε εμένα γιατί εγώ αντέχω».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης, μέρος της οποίας αναδημοσίευσε και το gossip tv, ο Χρήστος Χολίδης αρνήθηκε τα περί τρίτων προσώπων που ακούγονται, λέγοντας «Όλο αυτόν τον καιρό ακούω να λέγονται και να γράφονται γελοιότητες. Είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα από όσο θέλουν να τα παρουσιάζουν κάποιοι, που έχουν ανακατέψει σε αυτήν την ιστορία κόσμο και κοσμάκη. Θα το χαρακτήριζα άνανδρο αυτό, γιατί κάποιος που με ξέρει δεν θα έγραφε τέτοιου είδους πράγματα (...)Ο μάγκας φαίνεται όταν φεύγει. Θα πάρω το βάρος πάνω μου και αν θέλει να επιμείνει κάποιος να ασχοληθεί με αυτήν την ιστορία επαναλαμβάνω βαρέστε εμένα και κανέναν άλλον».

Ενώ, φιλοσοφώντας την κατάσταση, αποφάνθηκε πως «Ας αρκεστούμε στο γεγονός ότι είμαι εργένης ξανά. Ίσως τελικά να είμαι γεννημένος εργένης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ