Με 300 ευρώ και τρεις αιτήσεις θα νομιμοποιούνται στάβλοι και κοτέτσια - iefimerida.gr

Με 300 ευρώ και τρεις αιτήσεις θα νομιμοποιούνται στάβλοι και κοτέτσια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ευκαιρία στους κτηνοτρόφους να νομιμοποιήσουν τους στάβλους και τις... αυθαίρετες εγκαταστάσεις τους που δεν υπερβαίνουν συνολικά τα 35 τ.μ. και βρίσκονται σε δημόσιες υπό νόμιμη παραχώρηση ή ιδιωτικές εκτάσεις δίνει το υπουργείο Περιβάλλοντος.

Η διαδικασία θα είναι πολύ απλή αφού με ένα παράβολο των 300 ευρώ στο χέρι και τρία έγγραφα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να νομιμοποιήσουν τους αυθαίρετους στάβλους τους, χωρίς την καταβολή προστίμου, ενώ την ίδια στιγμη και να εισρεύσει ζεστό χρήμα στα ταμεία του κράτους.

Οπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι:

  • Αίτηση
  • Αντίγραφο της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης, με τα αντίστοιχα αποσπάσματα χάρτη, όπου θα αποτυπώνονται από το μηχανικό τα σημεία των σταβλικών εγκαταστάσεων.
  • Τεχνική έκθεση μηχανικού, όπου δηλώνεται ότι η επιφάνεια του κτίσματος προσωρινής διαμονής δεν υπερβαίνει τα 35 τ.μ., καθώς και ο τρόπος κατασκευής του και των σταβλικών εγκαταστάσεων.
  • Παράβολο υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου, ύψους 300 ευρώ.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ