Δεν το βάζει κάτω ο Ολυμπιακός – Στο CAS για το θέμα του Παπαλουκά - iefimerida.gr

Δεν το βάζει κάτω ο Ολυμπιακός – Στο CAS για το θέμα του Παπαλουκά

Δεν το βάζει κάτω ο Ολυμπιακός – Στο CAS για το θέμα του Παπαλουκά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο επίλογος στη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Θοδωρή Παπαλουκά δεν γράφτηκε ακόμη. Η FIBA δικαίωσε μεν τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα για την υπόθεση των 1,61 εκατ. ευρώ που διεκδικούσε, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν πως θα προσφύγουν στο CAS.

Με απόφασή του τη Δευτέρα (5/8), το αρμόδιο όργανο της FIBA είχε επιδικάσει στον Παπαλουκά αποζημίωση 1,75 εκατ. ευρώ (μαζί με τους τόκους και τα δικαστικά έξοδα) από τον Ολυμπιακό. Η υπόθεση αφορά τα χρήματα που διεκδικούσε ο πρώην παίκτης ως οφειλόμενα από τη σεζόν 2010/11.

Τώρα οι «ερυθρόλευκοι» γνωστοποίησαν πως θα κάνουν έφεση στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS), καθώς όπως ανέφεραν θεωρούν άδικη και εσφαλμένη την υπόθεση, καθώς στηρίχθηκε στην έλλειψη έγγραφης συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές για την αναπροσαρμογή της αμοιβής του Παπαλουκά.

«Η συμφωνία είχε γίνει προφορικά και είχε τότε (Ιούνιος 2010) λάβει ευρεία δημοσιότητα χωρίς ποτέ να αμφισβητηθεί από τον παίκτη. Μάλιστα, εκπληρώθηκε κανονικά, αφού παρήλθε περίπου 1,5 χρόνος χωρίς οιαδήποτε διαμαρτυρία του παίκτη», αναφέρει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού, που επισημαίνει πως αυτή η «συμφωνία κυρίων» έγινε στο πλαίσιο της αμοιβαίας εμπιστοσύνης που υπήρχε τότε ανάμεσα στον παίκτη και τη διοίκηση της ομάδας.

«Εξάλλου και η αρχική συμφωνία μετακίνησης του Παπαλουκά από την ΤΣΣΚΑ στον Ολυμπιακό βασίστηκε σε προφορικές δεσμεύσεις των εκπροσώπων της ομάδας χωρίς έγγραφα και οι οποίες στην συνέχεια τηρήθηκαν στο ακέραιο», υπογραμμίζει ακόμη η ανακοίνωση.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ