«Μπαράζ» ελέγχων από την Αστυνομία σε πολλές περιοχές – Συνέχισαν και στη Χαλκιδική - iefimerida.gr

«Μπαράζ» ελέγχων από την Αστυνομία σε πολλές περιοχές – Συνέχισαν και στη Χαλκιδική

«Μπαράζ» ελέγχων από την Αστυνομία σε πολλές περιοχές – Συνέχισαν και στη Χαλκιδ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ασταμάτητοι είναι οι έλεγχοι που κάνει η ΕΛ.ΑΣ. σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Αν και η Χαλκιδική είναι στο επίκεντρο- εξαιτίας και της γνωστής περίπτωσης του νυχτερινού κέντρου που λειτούργησε παρά το «λουκέτο»- το «σαφάρι» των αρχών γίνεται και σε άλλες περιοχές.

Στις «επισκέψεις» της αστυνομίας σε επιχειρήσεις της Χαλκιδικής ελέγχθηκαν 258 άτομα και 94 οχήματα, ενώ σε 14 φόρεσαν χειροπέδες οι αρχές. Συγκεκριμένα διαπιστώθηκαν 14 ακόμη παραβάσεις, στις εφόδους των μικτών κλιμακίων τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης σε περιοχές της Κασσανδρείας. Οι παραβάσεις αφορούσαν φορολογικά ζητήματα και στέρηση αστυνομικής άδειας ή πιστοποιητικού υγείας.

Παράλληλα συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για ναρκωτικά, τρία για παραβίαση σφράγισης καταστήματος, δύο για στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος, ενώ οι υπόλοιποι κατηγορούνται για μη έκδοση αποδείξεων, παράνομη οπλοκατοχή, διατάραξη κοινής ησυχίας, οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και ένας για καταδικαστικές αποφάσεις.

Εκτεταμένοι έλεγχοι έγιναν τις τελευταίες ημέρες και στη Λέσβο, στο πλαίσιο της επιχείρησης σε διάφορες τουριστικές περιοχές. Εκεί ελέγχθηκαν 41 καταστήματα και διαπιστώθηκαν 25 παραβάσεις της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας. Επιπλέον, σε μία επιχείρηση συνελήφθησαν τρία άτομα, για τα αδικήματα της δήλωσης ψευδών στοιχειών, της ηθικής αυτουργίας στο ίδιο αδίκημα και της πλαστογραφίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ