Παρασκευή και ζώδια διαλεχτά - iefimerida.gr

Παρασκευή και ζώδια διαλεχτά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα άστρα σήμερα φέρνουν ευχάριστες εκπλήξεις, η θετική όψη αρκεί για να περιορίσουμε λίγο την ανυπομονησία μας.

Κριός

Το σημερινό τρίγωνο Δία - Πλούτωνα κάνει ένα γυάλισμα στα επαγγελματικά σου και μοιάζουν σαν καινούργια. Μην ανησυχείς για τίποτα, έχεις τις συμπαντικές πλάτες που χρειάζεσαι, αρκεί να μη σε πιάσουν τα αυτοκαταστροφικά σου.

Ταύρος

Η μέρα είναι γλυκόπιοτη και πρέπει επιτέλους να πας τα επαγγελματικά σου ένα βήμα μπροστά. Πρέπει να διαλέξεις ποιον δρόμο θα διαλέξεις, και στα συναισθηματικά πρέπει να έχεις τη γενναιότητα να δεις μέσα.

Δίδυμοι

Ο Δίας και ο Πλούτωνας ευνοούν τα νέα ξεκινήματα. Μπορεί να νιώθεις ότι δεν έχεις καθόλου ενέργεια, όμως δεν πρέπει να χαλαρώσεις, ειδικά τώρα που έχεις βρει πάλι τον ρυθμό και η κατάσταση σε πηγαίνει.

Καρκίνος

Ο Δίας και ο Πλούτωνας σχηματίζουν μια θετική όψη, το λοιπόν μη σκέφτεσαι τι δεν πήγε καλά. Σκέψου τι μπορεί να πάει καλά από εδώ και πέρα, και πράγματι μπορούν να πάνε όλα καλύτερα, αρκεί να κόψεις τους βουγιουκλακισμούς που σε εκθέτουν.

Λέων

Η όψη Δία - Πλούτωνα ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, ακόμα και αν δεν κάνεις πολλά πράγματα. Ενώ κοιμάσαι, η τύχη σου δουλεύει. Τουλάχιστον προσπάθησε να μην είσαι αγνώμων και να λες και κανένα ευχαριστώ εκεί που χρειάζεται.

Παρθένος

Ο Δίας και ο Πλούτωνας πραγματοποιούν μια ενδιαφέρουσα όψη, γι’ αυτό τελείωνε με τα ζητήματα που έχεις ανοίξει και με τα ενδοοικογενειακά σου, και μη σπαταλιέσαι στα άσκοπα. Δηλαδή μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις να σου κάνουν.

Ζυγός

Το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα δημιουργεί μια σούπερ θετική όψη. Τα επαγγελματικά σου παίρνουν τα πάνω τους, η γοητεία σου το ίδιο, και ο ερωτισμός γίνεται και πάλι το εύφορο περιβόλι σου. Εύγε!

Σκορπιός

Δίας και Πλούτωνας σε απόλυτη αρμονία, σε κάνουν σίγουρα πιο χαμογελαστό. Δεν είναι ότι προσγειώθηκες σε μια καλύτερη πραγματικότητα, είναι όμως ότι, όσο και αν θες να κλαίγεσαι και να μην βλέπεις φως στο τούνελ, το σύμπαν σου λέει ότι οι ευκαιρίες είναι εδώ και οφείλεις να τις αδράξεις.

Τοξότης

Το τρίγωνο Δία και Πλούτωνα σε κάνει πάλι να τραγουδάς στο μπάνιο και όλα τα βλέπεις πιο χαμογελαστά και ανάλαφρα. Ακόμα και τις όποιες κακοτοπιές, έχεις τη διάθεση να τις διορθώσεις και πρώτη φορά μετά από καιρό αναγνωρίζεις και κάποια λάθη σου.

Αιγόκερως

Το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα σε κάνει foul sentimental και εκεί που είχες αποφασίσει να κλείσεις ερμητικά κάποιες πόρτες, τις ανοίγεις ξανά με το χαρακτηριστικό σου στυλ και δίνεις ευκαιρίες και δίνεις στο συναίσθημα. Pas mal. Δώσε και μην περιμένεις ανταλλάγματα ,το σύμπαν θα σε ανταμείψει.

Υδροχόος

Ο Δίας σχηματίζει μια πολύ καλή όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα. Επιτέλους μετά από καιρό νιώθεις ότι χωράς και πάλι στα ρούχα σου. Το οικονομικό θέμα που σε πονοκεφάλιαζε πήρε και αυτό μια πιο αισιόδοξη τροπή και έστω και για λίγο ο πονοκέφαλος περιορίζεται.

Ιχθύες

Το τρίγωνο Δία και Πλούτωνα είναι ευνοϊκότατο, μην αφήσεις τίποτα να πάει χαμένο, μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να φύγει πριν την εκμεταλλευτείς. Να ‘σαι δηλαδή παρών τώρα που μοιράζεται πάλι η τράπουλα και μην χαλαρώνεις, καμιά φορά η τσίτα σού βγαίνει σε καλό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζούλη Αγοράκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ