Σε βαρύ πένθος η Αννίτα Πάνια - iefimerida.gr

Σε βαρύ πένθος η Αννίτα Πάνια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύσκολες ώρες περνάει η Αννίτα Πάνια που είδε την 72χρονη μητέρα της να φεύγει από την ζωή εξαιτίας πνευμονικού οιδήματος.

Σύμφωνα με την Espresso, που έφερε στην δημοσιότητα το θέμα, η Ιφιγένεια Πάνια οδηγήθηκε πριν λίγες μέρες στο νοσοκομείο μετά από ένα αναπάντεχο πρόβλημα υγείας και μπήκε άμεσα σε μηχανική υποστήριξη προκειμένου να μπορεί να αναπνεύσει.

Δυστυχώς η άτυχη γυναίκα έχασε την μάχη για την ζωή την προηγούμενη Παρασκευή με την εξόδιο ακολουθία να λαμβάνει χώρα σε ιερό ναό της Κηφισιάς με την παρουσία συγγενών και φίλων.

Σύμφωνα με άτομο από το περιβάλλον της παρουσιάστριας «Η απουσία της αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό σε όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα και ειδικά στον σύζυγό της Ανδρέα, για τον οποίο τα τελευταία χρόνια ήταν ένα μεγάλο στήριγμα, καθώς περνάει τα δικά του προβλήματα υγείας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ