Πύθωνας εισέβαλε σε σπίτι στον Καναδά και έπνιξε δύο ανήλικα αγόρια στον ύπνο τους - iefimerida.gr

Πύθωνας εισέβαλε σε σπίτι στον Καναδά και έπνιξε δύο ανήλικα αγόρια στον ύπνο τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγικό περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Κάμπελτον του ανατολικού Καναδά, όπου ένας πύθωνας ξέφυγε από το pet shop που βρίσκονταν και σκότωσε δύο ανήλικα αγόρια στον ύπνο τους.

Οπως ανακοίνωσε η Βασιλική Καναδική Αστυνομία, τα δύο αγόρια κοιμόντουσαν μαζί με ένα φίλο τους σε δωμάτιο διαμερίσματος στον δεύτερο όροφο ακριβώς πάνω από το κατάστημα, που ειδικεύεται στο εμπόριο εξωτικών ζώων και ερπετών. Ο πύθωνας, δραπέτευσε κατά τη διάρκεια της νύχτας και πέρασε μέσω του συστήματος εξαερισμού στο διαμέρισμα και στραγγάλισε τα δύο αγόρια, εκτιμά η αστυνομία.

Πάντως ερευνητές και ειδικοί εμπειρογνώμονες ήταν πολύ προσεκτικοί στις δηλώσεις τους και αναμένουν πρώτα τα αποτελέσματα της αυτοψίας «στα σώματα των δύο αγοριών» που θα γίνει την Τρίτη. Μεταξύ των ειδικών, επικρατεί σκεπτικισμός, καθώς το φαινόμενο ένα ερπετό να επιτεθεί σε δυο αγόρια στον ύπνο τους και να τα πνίξει, θεωρείται εξαιρετικά σπάνιο, ενώ εμπειρογνώμονες αναφέρουν πως ο πύθωνας είναι ένα ερπετό που δαγκώνει για να υπερασπιστεί τον εαυτό του και στραγγαλίζει το θήραμά του μόνο για να τραφεί, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ