To «παιδομάζωμα» συνεχίζεται-Και ο Αρναούτογλου στον Ant1 - iefimerida.gr

To «παιδομάζωμα» συνεχίζεται-Και ο Αρναούτογλου στον Ant1

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από δέκα χρόνια συνεργασίας με το Mega o Γρηγόρης Αρναούτογλου φέρεται να έχει ήδη υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ant1, στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του οποίου εντάσσεται από την νέα σεζόν.

Όλα σύμφωνα με το fthis, διαδικτυακό portal που ανήκει στον όμιλο Ant1, που επιβεβαιώνει τα δεκάδες σχετικά διαδικτυακά δημοσιεύματα. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ ο δημοφιλής παρουσιαστής έχει ήδη αποδεχθεί την πρόταση να είναι οικοδεσπότης βραδινής εβδομαδιαίας εκπομπής, με την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας να αναμένεται να αποσταλεί άμεσα με δελτίο Τύπου.

Όλα αυτά λίγες μέρες μετά την έλευση στον Ant1 και του τηλεοπτικού διδύμου Λιάγκα-Σκορδά που θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του σταθμού και τις φήμες να θεωρούν σίγουρη και την μεταγραφή της Ναταλίας Γερμανού που επίσης θα αναλάβει να παρουσιάζει βραδινή εκπομπή μια φορά την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ