Εγκλημα στην Ηλεία: Ο 13χρονος θείος ανασκεύασε την απολογία του και κατηγόρησε τη γιαγιά: «Εκείνη τα έριξε στο ποτάμι» - iefimerida.gr

Εγκλημα στην Ηλεία: Ο 13χρονος θείος ανασκεύασε την απολογία του και κατηγόρησε τη γιαγιά: «Εκείνη τα έριξε στο ποτάμι»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες εξελίξεις σημειώνονται στο στυγερό έγκλημα στο Στρέφι, όπου δύο ανήλικα παιδιά πνίγηκαν σε αρδευτικό κανάλι, καθώς ο 13χρονος θείος τους ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης, κατηγόρησε την γιαγιά των παιδιών ότι είναι αυτή που διέπραξε τον φόνο.

Ο 13χρονος, ανασκεύασε την αρχική του ομολογία και ισχυρίστηκε πως κατά τη διάρκεια που συνέβη το στυγερό έγκλημα, ο ίδιος δεν βρισκόταν στο σημείο που έγινε το συμβάν και είχε πάει για μπάνιο, ενώ επανέφερε το σενάριο το οποίο από την πρώτη στιγμή ισχυρίζονταν και οι γονείς των δύο παιδιών, πως τα ανήλικα ανίψια του τα έριξε στο νερό η γιαγιά τους, μεταδίδει το patrisnews.

Ο ανήλικος θείος μάλιστα, εξήγησε και τους λόγους που αρχικά ισχυρίστηκε πως ήταν εκείνος ο οποίος διέπραξε το έγκλημα. Σύμφωνα με την απολογία του, ο 13χρονος υποστηρίζει πως δέχθηκε πίεση, ενώ παράλληλα έπαιξε ρόλο και φόβος που ένιωσε για τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, παρά το γεγονός πως από την πρώτη στιγμή τον συνοδεύει ένας ειδικός ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ