Προκλητικοί οι ιδιοκτήτες του κέντρου στη Χαλκιδική μετά το «λουκέτο» του ΣΔΟΕ: «Εμείς συνεχίζουμε κανονικά, σας περιμένουμε όλους» - iefimerida.gr

Προκλητικοί οι ιδιοκτήτες του κέντρου στη Χαλκιδική μετά το «λουκέτο» του ΣΔΟΕ: «Εμείς συνεχίζουμε κανονικά, σας περιμένουμε όλους»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες διαστάσεις παίρνει το φιάσκο με το «λουκέτο» του ΣΔΟΕ σε μαγαζί της Χαλκιδικής στο οποίος εμφανίστηκε ο Πάνος Κιάμος, καθώς οι υπεύθυνοι του μαγαζιού, την επόμενη ημέρα μετά το σφράγισμα του καταστήματος, ανέβασαν μήνυμα στο facebook, στο οποίο καλούσαν το κοινό να προσέλθει κανονικά στο κατάστημα.

Οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού μάλιστα, όχι μόνο αγνόησαν την απόφαση του ΣΔΟΕ, αλλά την θεώρησαν και ασήμαντη, καθώς σε ανάρτηση τους στο facebook στη σελίδα του μαγαζιού, έγραψαν: «Ο,τι κι αν ακούγεται δεν μας αγγίζει. Εμείς βάλαμε φωτιά χθες με Πάνο Κιάμο και θα το κάνουμε και σήμερα! Ευχαριστούμε για τα μηνύματά σας... Συνεχίζουμε κανονικά», αναφέρουν τα Νέα.

Πάντως, οι ιδιοκτήτες του Summer Fix Live, φαίνεται πως πήραν...ελαφρά τη καρδία τον σάλο που ξέσπασε μετά την κανονική επαναλειτουργία του καταστήματος την Κυριακή, παρότι είχε σφραγιστεί από το ΣΔΟΕ, καθώς σε νέο μήνυμα τους στο facebook μετά την ολοκήρωση του προγράμματος, ευχαριστούν τον Πάνο Κιάμο για την συνεργασία, ενώ μάλιστα αναφέρουν πως «εμείς συνεχίζουμε και σας περιμένουμε όλους».

Εν τω μταξύ το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πολυγύρου επέβαλε ποινή φυλάκισης 15 μηνών με τριετή αναστολή στην κόρη του ιδιοκτήτη του κέντρου διασκέδασης.

Για την υπόθεση κάθισε στο εδώλιο του ίδιου δικαστηρίου ο προσωρινά υπεύθυνος της επιχείρησης, ο οποίος κρίθηκε αθώος. Απολογούμενοι, και οι δύο, αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδόθηκαν.

Η κόρη του ιδιοκτήτη παραδέχθηκε ότι γνώριζε για το σφράγισμα του νυχτερινού μαγαζιού, αλλά, όπως είπε, δεν ήταν αυτήν που... έσπασε το «λουκέτο», απόφαση, που κατά την ίδια, πήρε ο πατέρας της, εξαιτίας «οικονομικών πιέσεων».

Από την άλλη, ο εκτελών χρέη προσωρινά υπεύθυνου της επιχείρησης απολογήθηκε ότι δεν γνώριζε απολύτως τίποτα για τον έλεγχο του ΣΔΟΕ και τόνισε ότι συνδέεται φιλικά με τον ιδιοκτήτη.

Το δικαστήριο πείστηκε για τις εξηγήσεις που έδωσε ο τελευταίος και τον έκρινε αθώο, σε αντίθεση με την γυναίκα που κρίθηκε ένοχη και καταδικάστηκε. Μετά το πέρας της διαδικασίας άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερη.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη του ιδιοκτήτη του κέντρου διασκέδασης που παραμένει άφαντος.

Τα μηνύματα που αναρτήθηκαν στη σελίδα του καταστήματος πλέον έχουν διαγραφεί.

φωτογραφίες facebook: thesstoday

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ