Μουσική, εκδηλώσεις λόγου και θεατρικά δρώμενα στο «Πολιτιστικό Φεστιβάλ Ασέας» - iefimerida.gr

Μουσική, εκδηλώσεις λόγου και θεατρικά δρώμενα στο «Πολιτιστικό Φεστιβάλ Ασέας»

Μουσική
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στην πανέμορφη αρκαδική Ασέα, το χωριό του Νίκου Γκάτσου, πραγματοποιείται το πρώτο 15θημερο του Αυγούστου τό "Πολιτιστικό Φεστιβάλ Ασέας" με εκδηλώσεις λόγου, μουσικής, και θεατρικών δρώμενων στην αυλή του γραφικού Δημοτικού Σχολείου του χωριού, σ' ένα καταπράσινο φεγγαρόλουστο λόφο!

Την διοργάνωση έχουν αναλάβει, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Τρίπολης, ο Σύνδεσμος των εν Αθήναις Ασεατών και ο Σύλλογος Φιλοπρόοδων Ασέας.

Ώρα έναρξης όλων των εκδηλώσεων, η 20.30 με ελεύθερη είσοδο.

Τό πρόγραμμα:

*Τετάρτη 7/8 , ο ΔΩΡΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ με την συντροφιά ενός πιάνου (Νεοκλής Νεοφυτίδης) ερμηνεύει τραγούδια από διαφορετικούς χώρους και εποχές, όπου το χτές γίνεται σήμερα...

*Πέμπτη 8 /8,θα γίνει η παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ, "Η Αφροδίτη της Ανάφης" (μια πραγματική ιστορία που μοιάζει σαν παραμύθι...), από τους κ.κ. Πέτρο Τατούλη και Θάνο Οικονομόπουλο.

*Πέμπτη 8 /8, (στίς 21.3Ο) το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης θα ερμηνεύσει πέντε διηγήματα του Άντον Τσέχωφ. Παίζουν οι ηθοποιοί Μαρία Θρασυβουλίδη,Πηνελόπη Τσούτσουβα και Μιχάλης Φραγκιαδάκης.

*Παρασκευή 9 /8,ο γνωστός δεξιοτέχνης της κιθάρας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΗΣ θα παρουσιάσει το νέο του άλμπουμ "Rock of my soul", με συμμετοχή της Γεωργίας Νταγάκη.

*Σάββατο 10/8,ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ με μουσική συνοδεία ΑΝΔΡΕΑ ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ τραγουδάει για την Ασέα, ενώ η ΟΝΩΡΙΝΑ ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ διαβάζει ποιήματα.

*Κυριακή 11/8,"Νίκος Γκάτσος, ένα γενέθλιο τοπίο της Ασέας": ο καθηγητής φιλοσοφ'ιας του πανεπιστημίου Αθηνών κ.ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, θα μιλήσει για τον Ασεάτη δημιουργό της "Αμοργού".

*Δευτέρα 12/8,(έναρξη 21.30), "ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ", χοροθεατρικό δρώμενο αρχαίας και σύγχρονης ελληνικής ποίησης, με την ομάδα μελέτης της αρχαίας όρχησης του θεάτρου "ΔΩΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ"

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ