Βούλτεψη: «Θα ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος με τους πλειστηριασμούς στην πρώτη κατοικία» - iefimerida.gr

Βούλτεψη: «Θα ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος με τους πλειστηριασμούς στην πρώτη κατοικία»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του σχεδίου για την απελευθέρωση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας αναφέρεται η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, η οποία μάλιστα υποστηρίζει πως σε περίπτωση που εγκριθεί ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας, τότε υπάρχει κίνδυνος να ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος.

Η κ. Βούλτεψη, επισημαίνει πως το θέμα των πλειστηριασμών, δεν είναι οικονομικό, αλλά εθνικό και υποστηρίζει σε άρθρο της στην Ελεύθερη Ζώνη ότι η άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας, θα φέρει τον κίνδυνο ακόμα και να ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος στην Ελλάδα. χαρακτηριστικά αναφέρει «δεν υπάρχει αμφιβολία πως όποιοι βρεθούν σε απόγνωση, βλέποντας να βγαίνει στο σφυρί το μοναδικό τους σπίτι, θα αρπάξουν τις καραμπίνες».

Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ, επισημαίνει πως είναι προτιμότερο να καταρρεύσει η αγορά ακινήτων, «εκτός και αν οι 'εγκέφαλοι' περί τα οικονομικά μπουν στον κόπο να σκεφθούν κάτι καλύτερο», ενώ αναφέρεται και στα μέτρα που πήρε το 2004 η κυβέρνηση Καραμανλή για τις ρυθμίσεις των δανείων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ