Στη ΔΗΜΑΡ αναζητούν πολιτικές συγκλίσεις με πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Στη ΔΗΜΑΡ αναζητούν πολιτικές συγκλίσεις με πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον αστερισμό της ανασύστασης της Κεντροαριστεράς κινείται η Αγίου Κωνσταντίνου και παρά τη θερινή ραστώνη, οι συζητήσεις, τα μυστικά ραντεβού και οι επικοινωνίες μεταξύ στελεχών της ΔΗΜΑΡ, πρώην υπουργών του ΠΑΣΟΚ, βουλευτών, ευρωβουλευτών και άλλων προσωπικοτήτων βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Οι επόμενες κινήσεις με ορίζοντα την ανασύνθεση στην ουσία του χώρου μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν τον κεντρικό στόχο του κόμματος με το αριστερό DNA , σε συνδυασμό με το 2ο Συνέδριο το οποίο και προγραμματίζεται για το Νοέμβριο.

Στη ΔΗΜΑΡ αναζητούν πολιτικές συγκλίσεις και διατηρούν όπως είναι γνωστό ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας με τους πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ κ. Άννα Διαμαντοπούλου καθώς και με τον κ.Γιώργο Φλωρίδη.

Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες του iefimerida.gr επιμένουν πως γίνονται συζητήσεις και με τον κ. Χάρη Καστανίδη,- ο οποίος αποχώρησε από το κόμμα που έφτιαξε από κοινού με την Λούκα Κατσέλη.

Στο ίδιο πλαίσιο η ΔΗΜΑΡ σχεδιάζει πρωτοβουλίες για την Κεντροαριστερά και με τους ευρωβουλευτές κκ Σπύρο Δανέλλη, Άννυ Ποδηματά και Μαριλένα Κοππά.

Έκπληξη τέλος θα αποτελέσει για πολλούς, και η πιθανότατη συμμετοχή του παρ´ολίγον υπουργού οικονομικών και αριστερών καταβολών κ. Βασίλη Ράπανου.

Στην Αγίου Κωνσταντίνου ετοιμάζουν Επιτροπή Διεύρυνση για τη σύσταση του κεντροαριστερού πόλου στην οποία πιθανολογείται πως μεταξύ άλλων θα μετέχουν οι κκ Γιάννης Πανούσης, Γιάννης Αμοιρίδης και Βασίλης Οικονόμου υπό την καθοδήγηση του γραμματέα του κόμματος Κ. Σπύρου Λυκούδη.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, και πέρα από τις οποιεσδήποτε συζητήσεις και επαφές, τον τόνο και το βηματισμό των εξελίξεων θα δώσει ο ίδιος ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ