Ολη η βαναυσότητα του ανθρώπου σε ένα ωμά αληθινό βίντεο του YouTube που ελάχιστοι αντέχουν να δουν - iefimerida.gr

Ολη η βαναυσότητα του ανθρώπου σε ένα ωμά αληθινό βίντεο του YouTube που ελάχιστοι αντέχουν να δουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για να αντικρίσει άλλοτε κανείς τέτοιου είδους εικόνες έπρεπε να συμβουλευτεί ειδικά αρχεία, να πραγματοποιήσει μακροχρόνιες έρευνες και να ταξιδέψει ακόμη και σε άλλες χώρες και ηπείρους. Σήμερα, η κατάσταση έχει αντιστραφεί πλήρως, καθώς με το απλό πάτημα ενός κουμπιού μπροστά στα μάτια του εκάστοτε χρήστη ξεδιπλώνονται εικόνες, που έρχονται να δώσουν σχήμα και περιεχόμενο σε καταστάσεις οι οποίες μέχρι τότε κινούνταν στη σφαίρα της φαντασίας.

Το αν αυτή η νέα συνθήκη είναι καλή ή κακή, θετική ή αρνητική, αυτό είναι ένα μάταιο θέμα προς συζήτηση και επίλυση, γι' αυτό άλλωστε και δεν έχει επιλυθεί έως σήμερα, παρ' όλες τις νομικές τροπές και διαστάσεις του. Πρέπει κανείς να τα βλέπει όλα ή όχι; Κι αν όχι ποιος αποφασίζει για το τι θα δειχθεί και τι θα ιδωθεί;

Ακρως αντιπροσωπευτικό παράδειγμα του παραπάνω προβλήματος, ένα βίντεο από τα χιλιάδες που υπάρχουν στη βάση δεδομένων του Youtube, στο οποίο αποτυπώνεται και συνοψίζεται με πρωτόγνωρα ωμό τρόπο όλη η σκληρότητα του ανθρώπου: σε πρώτο πλάνο τα γεμάτα αγωνία πρόσωπα καταδικασμένων σε θάνατο λίγο πριν την εκτέλεσή τους δια ηλεκτρικής καρέκλας, θανατηφόρων αερίων, απαγχονισμού και αποκεφαλισμού.

Όλη η αληθινή φρίκη της ιστορίας των ανθρωπίνων κοινωνιών σε μερικά καρέ κινηματογραφικού φιλμ, τα οποία ίσως πρέπει να δει κανείς για να εκτιμήσει ακόμη περισσότερο τη ζωή...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ