Στα τέσσερα στην μέση του δρόμου η Ριάνα-Ακολασίες στο καρναβάλι [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Στα τέσσερα στην μέση του δρόμου η Ριάνα-Ακολασίες στο καρναβάλι [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο καρναβάλι των Μπαρμπάντος βρέθηκε για άλλη μια χρονιά η Ριάνα. Εκεί που ξεσάλωσε εντελώς μαζί με τις παιδικές της φίλες.

Μέχρι τις έξι τα ξημερώματα διασκέδαζε η πολυπλατινένια τραγουδίστρια στο καρναβάλι (για τον εορτασμό της σοδειάς των ζαχαροκάλαμων) που έλαβε χώρα στο Bridgetown, την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε μέχρι που την ανακάλυψε -στα 16 της- ο Jay Z.

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος η Ριάνα βγήκε στους δρόμους φορώντας ένα κορμάκι, πίνοντας και χορεύοντας προκλητικά μαζί με τις παιδικές της φίλες.

Ενώ το πρώτο πράγμα που έκανε όταν ξύπνησε την επόμενη μέρα είναι να τουιτάρει «Ξύπνησα γεμάτη μπογιές και φορώντας ένα βέλο. Και τώρα πρέπει να επιστρέψω στην δουλειά».

Πραγματικά η Ριάνα έκανε ένα ντους, μπήκε στο ιδιωτικό της αεροπλάνο και κατευθύνθηκε σε στούντιο για να φωτογραφηθεί για ένα ακόμη εξώφυλλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καρναβάλι ριάνα Μπαρμπάντος Bridgetown
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ