«Έτσι έχασα 35 κιλά», δηλώνει γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια [πρόγραμμα διατροφής] - iefimerida.gr

«Έτσι έχασα 35 κιλά», δηλώνει γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια [πρόγραμμα διατροφής]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το πως κατάφερε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης μίλσε η Κέλλυ Κελεκίδου σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Μετά από μία εγκυμοσύνη είναι πολύ δύσκολο να επανέλθει το σώμα σου στην αρχική του μορφή. Και προσωπικά χαίρομαι που έχω καταφέρει μετά από 35 κιλά που πήρα, να επανέλθω στα αρχικά μου κιλά που είναι 52-53. Με βοήθησε ότι έτρωγα πάρα πολλά λαχανικά και για έναν χρόνο περίπου θήλαζα τον μικρό. Αυτό βοήθησε τον μεταβολισμό μου». Αυτό δήλωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια στο περιοδικό Like.

Διευκρινίζοντας πως «Γενικά τρώω τα πάντα και δεν στερούμαι τίποτα. Μερικές φορές τρώω υπερβολικά πολύ. Έχω καταφέρει να βρω το μυστικό, που άλλους οργανισμούς μπορεί να μην τους βοηθάει, εμένα όμως με βοήθησε πολύ. Τρώω πολλά μικρά γεύματα ανά 2-3 ώρες».

Καθώς επίσης πως γενικά δεν γυμνάζεται : «Να σου πω την αλήθεια, δεν το πολυαγαπάω το γυμναστήριο. Μικρή έκανα 8 χρόνια ενόργανη γυμναστική, οπότε στο σώμα μου υπάρχει αυτή η υποδομή και το σώμα δεν ξεχνά ποτέ».

Τέλος, όσον αφορά το καθημερινό της διαιτολόγιο εξηγεί πως : «Το πρωί που σηκώνομαι θα φάω ένα τοστ, άλλες φορές δημητριακά με γάλα, μέλι και φρούτα. Τώρα το καλοκαίρι με τραβάει το γάλα με τα δημητριακά επειδή είναι δροσερό και βάζω μέσα μπανάνα, φράουλα ή και με μια κουταλιά μέλι που σου δίνει ενέργεια. Μετά όταν θα ξαναπεινάσω, θα τσιμπολογήσω 5 αμύγδαλα, ενώ το μεσημέρι από ό,τι μαγειρέψω θα βάλω μια μερίδα. Τρώω κανονικά τη σαλάτα μου και το απόγευμα θα φάω κανένα τοστ ή αν βγούμε έξω το βράδυ θα φάω ψητό με σαλάτα. Γενικά αγαπώ πολύ τα τυριά, οπότε θα κοιτάξω να ξεγελάσω τον εαυτό μου και με τυριά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Like Κέλλυ Κελεκίδου διαιτολόγιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ