Κιάμος: Εγώ τήρησα τη συμφωνία που είχα -Δεν ευθύνομαι για τα όσα έγιναν με το ΣΔΟΕ - iefimerida.gr

Κιάμος: Εγώ τήρησα τη συμφωνία που είχα -Δεν ευθύνομαι για τα όσα έγιναν με το ΣΔΟΕ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσω twitter ο τραγουδιστής Πάνος Κιάμος έδωσε τη δική του απάντηση για τα όσα έγιναν στη Χαλκιδική, το νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν και έκανε έφοδο το ΣΔΟΕ και μάλιστα σφράγισε το μαγαζί, ωστόσο ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να λειτουργήσει κανονικά το μαγαζί. Ετσι μετά το σάλο που προκλήθηκε ο τραγουδιστής αποφάσισε να δώσει μέσω twitter tη δική του απάντηση για τα όσα συνέβησαν με το νυχτερινό κέντρο στην Καλλιθέα Χαλκιδικής.

Ο Πάνος Κιάμος σημειώνει ότι ουδόλως ευθύνεται για το περιστατικό που συνέβη στο μαγαζί και αναφέρει ότι ο ίδιος έκανε αυτά που όφειλε, όπως προκύπτει από την γραπτή συμφωνία που έχει κάνει με την επιχείρηση.

«Σχετικά με το περιστατικό που έλαβε χώρα στο κέντρο "SUMMER FIX" της Χαλκιδικής, όπως είναι προφανές, ουδόλως ευθύνομαι. Εν προκειμένω τήρησα, όπως πάντα κάνω και ως και εκ του νόμου οφείλω, τις απορρέουσες από την έγγραφη συμφωνία μου με την επιχείρηση υποχρεώσεις μου», γράφει ο τραγουδιστής.

Κιάμος: Εγώ τήρησα τη συμφωνία που είχα -Δεν ευθύνομαι για τα όσα έγιναν με το ΣΔΟΕ | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ