Τι απάντησε η Τζάκι Κένεντι όταν η Μέριλιν Μονρόε της αποκάλυψε πως έχει σχέση με τον πρόεδρο - iefimerida.gr

Τι απάντησε η Τζάκι Κένεντι όταν η Μέριλιν Μονρόε της αποκάλυψε πως έχει σχέση με τον πρόεδρο

Τι απάντησε η Τζάκι Κένεντι όταν η Μέριλιν Μονρόε της αποκάλυψε πως έχει σχέση μ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχουν μείνει στην ιστορία για διαφορετικούς λόγους, αλλά και για την κοινή τους μοίρα. Μπορεί η Μέριλιν Μονρόε να μνημονεύεται ακόμη ως η απόλυτη ξανθιά και η Τζάκι Κένεντι ως ιέρεια του στυλ, αλλά πάνω από όλα ήταν γυναίκες με συναισθήματα. Και η... κατινιά ήταν μέρος του μεταξύ τους «παιχνιδιού».Αυτό φαίνεται από την αποκάλυψη που κάνει ένα νέο βιβλίο, σύμφωνα με το οποίο η Μονρόε είχε τηλεφωνήσει στην Κένεντι για να της αποκαλύψει τη σχέση της με τον πρόεδρο.

Οπως έχει καταγράψει η ιστορία, «μήλον της έριδος» για τις δύο γυναίκες ήταν ο Τζον Φιτζέραλντ «Τζακ» Κένεντι, όπως ήταν το πλήρες όνομα του 35ου προέδρου των ΗΠΑ. Αν και έχουν χυθεί τόνοι μελανιού για αυτή την ιστορία, φαίνεται πως υπάρχουν ακόμη κρυφές λεπτομέρειες, όπως η συγκεκριμένη τηλεφωνική τηλεφωνική συνομιλία.

Η Μονρόε λοιπόν είχε τηλεφωνήσει στο Λευκό Οίκο με πρόθεση να αποκαλύψει στην Πρώτη Κυρία πως ερχόταν... δεύτερη στην καρδιά του συζύγου της. Βέβαια, η Τζάκι Κένεντι δεν έπεσε από τα σύννεφα, καθώς γνώριζε πολύ καλά πως ο σύζυγός της δεν ήταν ιδιαίτερα πιστός. Αφού λοιπόν η ηθοποιός της αποκάλυψε πως κοιμάται με τον JFK ο οποίος της είχε υποσχεθεί ότι θα εγκατέλειπε για χάρη της την οικογένειά του, η απάντηση της απατημένης ήταν ιδιαίτερα ψυχραιμη.

«Μέριλιν, θα τον παντρευτείς, αυτό είναι υπέροχο! Και θα μετακομίσεις στο Λευκό Οίκο, θα αναλάβεις τις ευθύνες της Πρώτης Κυρίας, εγώ θα φύγω από εδώ και εσύ θα έχεις όλα τα προβλήματα!», της είπε σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο, το «These Few Precious Days: The Final Year of Jack with Jackie», αποσπάσματα του οποίου δημοσίευσε η New York Post.

Σύμφωνα με το συγγραφέα, Κρίστοφερ Αντερσεν, η Τζάκι γνώριζε τα πάντα για τα παραστρατήματα του συζύγου της και έκανε τα «στραβά μάτια», αλλά η σχέση του με την Μέριλιν Μονρόε την εκνεύριζε περισσότερο από όλα.

Πέρα από τα προβλήματα με τις γυναίκες της ζωή του, στο βιβλίο γίνεται εκτενής αναφορά και στην εξάρτηση του Κένεντι από τις ουσίες, κάτι που έχει δημοσιοποιηθεί και στο παρελθόν. Οπως γράφει ο Αντερσεν, ο γιατρός του, Μαξ Γιάκομπσον, έκανε καθημερινά ενέσεις με μεγάλες δόσεις αμφεταμινών και στεροειδών στον πρόεδρο, αλλά και στη σύζυγό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ