Ποιος τολμά να μείνει εκεί; Εξι από τα πιο στοιχειωμένα σπίτια στις ΗΠΑ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποιος τολμά να μείνει εκεί; Εξι από τα πιο στοιχειωμένα σπίτια στις ΗΠΑ [εικόνες]

Ποιος τολμά να μείνει εκεί; Εξι από τα πιο στοιχειωμένα σπίτια στις ΗΠΑ [εικόνες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις φωτογραφίες όλα μοιάζουν ειδυλλιακά. Υπέροχο παραδοσιακό ξύλινο σπίτι, απέραντη έκταση με δέντρα. Κι όμως, σε αυτές τις φυτείες δύσκολα θα πάει να μείνει κανείς. Γιατί δεν θα είναι μόνος. Αντικείμενα που μετακινούνται μόνα τους, φωνές που έρχονται από το υπερπέραν, παιδάκια που εμφανίζονται από το πουθενά και εξαφανίζονται με τον ίδιο τρόπο... Τέτοιες καταστάσεις θα ζήσει ο επισκέπτης σε αυτά τα έξι σπίτια που είναι από τα πιο στοιχειωμένα στις ΗΠΑ.

Myrtles

Διάσημο, καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο στοιχειωμένα σπίτια στις ΗΠΑ. Τώρα είναι ξενοδοχείο, όπου μπορεί να περάσει κανείς ένα βράδυ με τα φαντάσματα. Ολα ξεκίνησαν όταν χτίστηκε πάνω σε νεκροταφείο Ινδιάνων. Σύμφωνα με το μύθο, δέκα φόνοι έχουν γίνει εκεί μέσα και 12 φαντάσματα περιτριγυρίζουν στα δωμάτιά του.

Gaineswood

Αυτό το ιστορικό σπίτι θεωρείται από τα πιο στοιχειωμένα στην Αλαμπάμα. Ο κόσμος συχνά αναφέρει μυστήριους ήχους, από ψιθύρους έως σιγανά τραγούδια, πυροβολισμούς και κραυγές. Κάποιοι λένε πως προέρχονται από την Εβελιν Κάρτερ, την νταντά των παιδιών του ιδιοκτήτη, την οποία έθαψαν κάτω από το σπίτι και όχι στον οικογενειακό τάφο της στην Βιρτζίνια. Αλλοι υποθέτουν πως πρόκειται για θύματα πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει σε ποταμόπλοιο εκεί κοντα.

Oak Alley

Εχει πλούσια λίστα παραφυσικών φαινομένων. Από καρέκλες που κουνιούνται μόνες τους σε τρελό ρυθμό, μέχρι κεριά που πετούν από τη μία άκρη του δωματίου στην άλλη. Επίσης, αόρατα χέρια αγγίζουν τους επισκέπτες του σπιτιού, που έχει τουλάχιστον δύο φαντάσματα. Την κυρία Στιούαρτ, η τελευταία ιδιοκτήτρια και έναν μυστήριο άνδρα με γκρι μπότες.

Waverly

Οταν το κτίριο ανακαινιζόταν, η ιδιοκτήτρια έβλεπε συνεχώς ένα κοριτσάκι που αναζητούσε τη μητέρα της, ενώ όποτε κοιταζόταν στον καθρέφτη αντίκριζε έναν άνδρα με στρατιωτική στολή. Οι επισκέπτες ισχυρίζονται πως συχνά βλέπουν το περίγραμμα ενός κοριτσιού που είναι ξαπλωμένο στο κρεβάτι, ενώ αντικείμενα μετακινούνται μόνα τους.

Edgewood

Είναι ένα φάντασμα που προκαλεί οίκτο. Σύμφωνα με το θρύλο η Λίζι Ρόουλαντ πέθανε με ραγισμένη καρδιά καθώς μάταια περίμενε την επιστροφή του καλού της από τον εμφύλιο πόλεμο. Συγκεκριμένα, ακόμη τον περιμένει στο παράθυρο.

Magnolia

Με ένα δωμάτιο γνωστό ως «το δωμάτιο του ετοιμοθάνατου» πώς να μην είναι στοιχειωμένο; Θεωρείται πως οι σκλάβοι είχαν κάνει κατάρες βουντού σε όλο το σπίτι, οι φόνοι σε αυτό ήταν συχνό φαινόμενο, ενώ στρατιώτες του εμφυλίου είναι θαμμένοι σε όλη την έκταση. Ενας συγκεκριμένος, που βασανίστηκε μέχρι θανάτου από τους σκλάβους, εμφανίζεται συχνά στους επισκέπτες που μπορούν να δουν τις εκφράσεις αφόρητου πόνου του προσώπου του στο παράθυρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ