Συναντήσεις κορυφής στην Ουάσιγκτον για τον Αντώνη Σαμαρά - iefimerida.gr

Συναντήσεις κορυφής στην Ουάσιγκτον για τον Αντώνη Σαμαρά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση με τον Αμερικανό αντιπρόεδρο Τζον Μπάιντεν και με σημαντικούς παράγοντες της πολιτικής ζωής των ΗΠΑ αναμένεται να έχει τον Σεπτέμβριο ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος πραγματοποιεί το πρώτο του ταξίδι στην Αμερική με την ιδιότητα του προέδρου της ΝΔ.

Η είδηση έγινε γνωστή χθες, λίγες ώρες μετά την πανηγυρική -όπως λένε συνεργάτες του- δικαίωση του προέδρου της ΝΔ από την μεγάλη αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal.

Οι ίδιοι συνεργάτες έλεγαν χθες ότι ετοιμάζεται ένα ιδιαίτερα βαρύ πρόγραμμα για τον πρόεδρο της ΝΔ, που περιλαμβάνει επαφές με προσωπικότητες μεγάλου κύρους όπως η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόσι που είναι και σημαίνον στέλεχος των Δημοκρατικών αλλά και η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλιντον. Επίσης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επιδιώξει συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν αλλά και με εκπροσώπους της ομογένειας στους οποίους και θα μιλήσει. Παράλληλα προετοιμάζεται η παρουσία του σε κάποιο από τα μεγάλα think tank της Ουάσιγκτον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ