Βγήκαν από τα ρούχα τους για να γίνουν ανεξάρτητοι - Γυμνή διαμαρτυρία των Καταλανών - iefimerida.gr

Βγήκαν από τα ρούχα τους για να γίνουν ανεξάρτητοι - Γυμνή διαμαρτυρία των Καταλανών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη και στην καρδιά του καλοκαιριού, οι Καταλανοί δεν ξεχνούν το... καημό τους. Θέλουν να ανεξαρτητοποιηθούν από την Ισπανία. Και το σκέφτονται ακόμη και στην παραλία. Με τέτοιο πάθος που... βγήκαν από τα ρούχα τους κάνοντας γυμνή διαμαρτυρία για το ζήτημα.

Η δράση οργανώθηκε σε παραλία της Εστρέτα νε Παλάμος, στη Χιρόνα. Σε αυτή, 70 λουόμενοι πέταξαν ρούχα και μαγιό και το μόνο... αξεσουάρ τους ήταν σημαίες της Καταλονίας και πανό με συνθήματα υπέρ της ανεξαρτησίας της επαρχίας από την Ισπανία.

Αν και ο τρόπος είναι σίγουρα πρωτότυπος, δεν είναι σπάνιες οι αντίστοιχες διαμαρτυρίες από πολίτες της περιοχής. Από πανό στο γήπεδο της Μπαρτσελόνα, μέχρι όποιο άλλο τρόπο μπορεί να φανταστεί κανείς, οι Καταλανοί υπενθυμίζουν πως δεν ανήκουν στην Ισπανία. Αλλωστε και η Εθνοσυνέλευση της συγκεκριμένης επαρχίας οργανώνει εδώ και καιρό σχετική εκστρατεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ