Θα μειώσουμε τις τιμές πάνω από 5% λένε οι καταστηματάρχες - iefimerida.gr

Θα μειώσουμε τις τιμές πάνω από 5% λένε οι καταστηματάρχες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ποσοστό άνω του 5% θα μειώσει τις τιμές ο εμπορικός κόσμος που σχετίζεται με την εστίαση, όπως είπε ο ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ)κ. Α. Μακρής στον υφυπουργό Ανάπτυξης κ.Αθ. Σκορδά.

Ο ΣΕΛΠΕ στον οποίο ανήκουν οι αλυσίδες καταστημάτων και τα πολυκαταστήματα, όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της Πολιτείας για να περάσει στον τελικό καταναλωτή η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, προστίθεται στους φορείς που θα πιστοποιούν τα μέλη τους (τις μεγάλες μονάδες λιανικής πώλησης οι οποίες διατηρούν χώρους εστίασης) με το ειδικό σήμα μείωσης των τιμών, που αποκτούν όσες επιχειρήσεις εστίασης συμμετέχουν στη Συμφωνία τιμής και μειώνουν τις τιμές του τιμοκαταλόγου τους τουλάχιστον κατά τα τρία τέταρτα αυτού, σε ποσοστό τουλάχιστον 5%.

Σε συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Αθ. Σκορδά, ο πρόεδρος του ΣΕΛΠΕ Α. Μακρής εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο εμπορικός κόσμος που σχετίζεται με την εστίαση θα στηρίξει στη μεγάλη του πλειοψηφία τη Συμφωνία Τιμής και θα μειώσει τις τιμές σε ποσοστό άνω του 5%. Ο κ. Σκορδάς τον ευχαρίστησε για τη συμμετοχή του ΣΕΛΠΕ στην προσπάθεια.

Όπως και οι υπόλοιποι φορείς, ο ΣΕΛΠΕ αναλαμβάνει και την ευθύνη του ελέγχου της όλης διαδικασίας ως προς τα μέλη του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ