Εχει ξεφύγει ο Τσάρλι Σιν: Συγκατοικεί με πορνοσταρ και έχει αφήσει τα παιδιά στη πρώην σύζυγο - iefimerida.gr

Εχει ξεφύγει ο Τσάρλι Σιν: Συγκατοικεί με πορνοσταρ και έχει αφήσει τα παιδιά στη πρώην σύζυγο

Εχει ξεφύγει ο Τσάρλι Σιν: Συγκατοικεί με πορνοσταρ και έχει αφήσει τα παιδιά στ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία αμφιλεγόμενη «οικογενειακή» ατμόσφαιρα επικρατεί στο σπίτι του εκκεντρικού Τσάρλι Σιν, αφού ο γνωστός πρωταγωνιστής, πλέον συγκατοικεί με μία πορνοσταρ και έχει αφήσει τα 5 παιδιά του στην πρώην σύζυγο.

Ωστόσο ο Τσάρλι Σιν και η Κριστίνα Γουέλς (επίσης γνωστή με το «καλλιτεχνικό» της Κάπρι Αντερσον) έχουν μεγάλο παρελθόν: Συγκεκριμένα το 2010, η Γουέλς τον κατήγγειλε στις αρχές, αφού ο 47χρονος ηθοποιός είχε «σπάσει» το δωμάτιο όπου έμεναν, σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ουσιών, της είχε πετάξει μία λάμπα και την κλείδωσε γυμνή στη ντουλάπα.

Πλέον ο Σιν και η 25χρονη πορνοσταρ ζουν μαζί στο σπίτι του ηθοποιού στο Λος Άντζελες εδώ και τρεις εβδομάδες και φαίνεται ότι έχουν αφήσει όλες τις κακές αναμνήσεις πίσω τους.

Οσο για τα παιδιά του (που έχει αρκετά) την κηδεμονία τους έχει αναλάβει η μία από τις δύο πρώην συζύγους του, Ντενίζ, η οποία πλέον φροντίζει τις τρεις κόρες της, αλλά και τις δίδυμες που έκανε ο Σιν με την άλλη πρώην συζυγό του Μπρουν Μουλερ η οποία έχασε την κηδεμονία τους λόγω χρήσης ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ