Σκηνές Φαρ Ουεστ στη Σαντορίνη-Βγήκαν τα όπλα, τραυματίστηκε αστυνομικός - iefimerida.gr

Σκηνές Φαρ Ουεστ στη Σαντορίνη-Βγήκαν τα όπλα, τραυματίστηκε αστυνομικός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο αστυνομικοί, οι οποίοι βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας έπειτα από νυχτερινή διασκέδαση συνεπλάκησαν με άνδρες 40 και 39 ετών κοντά σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στα Φηρά. Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν ένας από τους δύο αστυνομικούς να δεχθεί επίθεση με πιστόλι και να τραυματιστεί ελαφρά στον δεξί μηρό.

Όλα ξεκίνησαν χθες το βράδυ όταν οι δύο αστυνομικοί είχαν αποχωρήσει από νυχτερινό κέντρο και έκαναν βόλτα σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους των Φηρών.

Τότε δύο θαμώνες τους προκάλεσαν λεκτικά και εν συνεχεία διαπληκτίστηκαν. Σιγά σιγά το επεισόδιο άρχισε να κλιμακώνεται.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ο ένας από τους άνδρες απείλησε τους αστυνομικούς με πτυσσόμενο κλομπ και όταν αυτοί αποκάλυψαν την ταυτότητά τους, ο 40χρονος, τράβηξε πιστόλι πυροβόλησε τρεις φορές, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 29χρονος αστυφύλακας και να διακομιστεί αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σαντορίνης και στη συνέχεια σε νοσοκομείο του Ηρακλείου Κρήτης, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Στο σημείο του επεισοδίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις κάλυκες, ενώ συνελήφθη ο 39χρονος και αναζητείται ο 40χρονος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ