Ποια βίλα του θα κάνει... φυλακή ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι - Εχει να επιλέξει ανάμεσα σε ερωτικές στοές, το γήπεδο του τένις και την εξωτική παραλία [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποια βίλα του θα κάνει... φυλακή ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι - Εχει να επιλέξει ανάμεσα σε ερωτικές στοές, το γήπεδο του τένις και την εξωτική παραλία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aπό τα τέσσερα χρόνια φυλακή που του έχουν επιβληθεί ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα εκτίσει μόνο το ένα καθώς τα υπόλοιπα τρία έχουν παραγραφεί. Μάλιστα, λόγω ηλικίας, δεν αναμένεται να οδηγηθεί σε κάποιο σωφρονιστικό ίδρυμα. Το πιθανότερο είναι ότι θα περάσει 12 μήνες σε κατ' οίκον περιορισμό. Αν ισχύσει το σενάριο αυτό κάποια από τις τρεις πολυτελείς βίλες του, στις οποίες τα προηγούμενα χρόνια διοργάνωνε τα πάρτι των οργίων, θα γίνει η... φυλακή του.

Οπως σημειώνει η εφημερίδα «Το Εθνος» κάποιες από τις πολλές βίλες του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού που θέτουν υποψηφιότητα να γίνουν η φυλακή του είναι αυτές στη Σαρδηνία, στο νησί Λαμπεντούσα, αλλά και η βίλα Κομολτσιόνε στο Κόμο.

Βίλα Τσερτόσα - Σαρδηνία (είναι το περίφημο σπίτι με τις στοές και τις εσωτερικές πισίνες όπου γίνονταν τα πάρτι των οργίων)

Η βίλα στο νησί Λαμπεντούσα

Η βίλα Κομαλτσιόνε στο Κόμο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ