Ο ΠΑΟΚ ελπίζει - Κινδυνεύει με αποκλεισμό η Μέταλιστ για στημένο παιχνίδι - iefimerida.gr

Ο ΠΑΟΚ ελπίζει - Κινδυνεύει με αποκλεισμό η Μέταλιστ για στημένο παιχνίδι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tη συμμετοχή της Μέταλιστ σε «στημένο» αγώνα επιβεβαίωσε το CAS και στέλνει τώρα τους Ουκρανούς στην UEFA για να αποφανθεί αν θα τους τιμωρήσει ή όχι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός novaΣΠΟΡ fm 94.6, από την Παρασκευή, όταν και εκδόθηκε η απόφαση του ανώτατου αθλητικού δικαστηρίου, υπήρξε και εισήγηση από την Πειθαρχική Επιτροπή για αποκλεισμό της Μέταλιστ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι που ενδέχεται να ανατρέψει τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ.

Ο novaΣΠΟΡΤ fm 94.6 αποκάλυψε επίσης ότι η επίσημη απόφαση της UEFA για την Μέταλιστ θα εκδοθεί το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, όταν και θα γίνει η επόμενη κλήρωση για τα play off του Champions League και φυσικά θα έχει γίνει γνωστή η πρόκριση του ζευγαριού ΠΑΟΚ – Μέταλιστ (0-2 ο πρώτος αγώνας).
Την ερχόμενη Τετάρτη (7/8) θα γίνει η ρεβάνς στο Χάρκοβο, όμως μέχρι τότε το πιο πιθανό είναι να μην έχει εκδοθεί απόφαση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ UEFA Μέταλιστ CAS στημένο παιχνίδι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ