Κουτσούμπας: Κωμωδία με χαρακτηριστικά τραγωδίας η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Κουτσούμπας: Κωμωδία με χαρακτηριστικά τραγωδίας η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να γίνει καιροσκοπικό και τυχοδιωκτικό κόμμα, για να υφαρπάξει την ψήφο του λαού», ξεκαθαρίζει με συνέντευξη του ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μιλώντας στην στην εφημερίδα "Παραπολιτικά", ο κ. Κουτσούμπας αποκλείοντας κατηγορηματικά οποιαδήποτε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε πως " θα επρόκειτο για κωμωδία εάν δεν έπαιρνε τα χαρακτηριστικά τραγωδίας η οποιαδήποτε πρόταση συνεργασίας και μάλιστα κυβερνητικής με κόμματα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ που τους δίνει επαίνους ο κ. Δασκαλόπουλος του ΣΕΒ, που τη μια μέρα λένε «κατάργηση» μνημονίων, την άλλη «αναστολή» μνημονίων και την επόμενη «επαναδιαπράγματευση» δανειακών συμβάσεων.

Με κόμματα που χρησιμοποιούν από «επαναστατικές φράσεις» της κακιάς συμφοράς, μέχρι συνεδριακές αποφάσεις τους που τους κάνουν ΠΑΣΟΚ στη θέση του παλιού ΠΑΣΟΚ, με γοργή σοσιαλδημοκρατικοποίησή τους, της πολιτικής δηλαδή που έφερε τη χώρα έως την βαθιά κρίση..."

Αναφορικά με την «Αριστερή Πλατφόρμα» του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, επεσήμανε πως εάν διαφωνούν με τον Αλέξη Τσίπρα, «ας πάρουν το καπελάκι τους και ας φύγουν».

Τέλος, ο κ. Κουτσούμπας απαντώντας σε ερώτηση για το ποιες είναι οι σχέσεις του με την Αλέκα Παπαρήγα είπε: "Η Αλέκα Παπαρήγα είναι παρούσα, συμβάλλει στην καθημερινή δουλειά της Κεντρικής Επιτροπής, όπως σημαντικά συνέβαλε με απαράμιλλη αφοσίωση, πολύπλευρη ικανότητα και συνεισφορά τόσα χρόνια τώρα. Είναι παράδειγμα ήθους, αγωνιστικής και μαχητικής στάσης παρά τον βρώμικο πόλεμο που της γίνεται για πολλά χρόνια".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ