Οκτώ γκολ «φίλεψε» η Μπαρτσελόνα την Σάντος στο Καμπ Νου - Προσκάλεσαν τους Βραζιλιάνους σε φιλικό για την μεταγραφή Νεϊμάρ [βίντεο] - iefimerida.gr

Οκτώ γκολ «φίλεψε» η Μπαρτσελόνα την Σάντος στο Καμπ Νου - Προσκάλεσαν τους Βραζιλιάνους σε φιλικό για την μεταγραφή Νεϊμάρ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβλήματα, μεταγραφική αμηχανία, πίεση ασφυκτική για αυτό που χρόνια τώρα ο Τύπος ονομάζει «τέλος εποχής», αλλά ένα 8-0 δεν έρχεται κάθε μέρα. Η Μπαρτσελόνα εντυπωσίασε στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς μπροστά στο κοινό της στο Καμπ Νου, συντρίβοντας την Σάντος.

Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι του Χεράρδο «Τάτα» Μαρτίνο στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και ήταν ματς για το τρόπαιο «Τζοάν Γκαμπέρ». Η Σάντος προσεκλήθη λόγω της μεταγραφής του Νεϊμάρ.

Τα γκολ της Μπαρτσελόνα πέτυχαν οι Μέσι (8'), Λέο (αυτογκόλ 11'), Αλέξις Σάντσες (22'), Πέδρο (30'), Φάμπρεγας (52' και 67'), Αντριάνο (75') και Ντονγκού (83'). Ο Νεϊμάρ χρησιμοποιήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ