Σε ύφεση το μέτωπο της πυρκαγιάς στο Μαρκόπουλο - Περιορίστηκε ο κίνδυνος για τα σπίτια της περιοχής - iefimerida.gr

Σε ύφεση το μέτωπο της πυρκαγιάς στο Μαρκόπουλο - Περιορίστηκε ο κίνδυνος για τα σπίτια της περιοχής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H ολονύκτια μάχη με τις φλόγες στο Μαρκόπουλο, βελτίωσε την εικόνα της καταστροφικής πυρκαγιάς, που από το μεσημέρι της Παρασκευής έκαιγε ανεξέλεγκτα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία αυτή την ώρα, δεν υπάρχει έντονο ενεργό μέτωπο και έχει περιοριστεί ο κίνδυνος για τις κατοικίες της περιοχής καθώς και για το δάσος.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι κοντά σε κατοικημένη περιοχή και εξαιτίας του ισχυρού ανέμου οι φλόγες κατευθύνθηκαν προς το δάσος του Κουβαρά και τον Ιππόδρομο ενώ νωρίτερα φλόγες κατάφεραν να περάσουν μέσα από αυλές σπιτιών, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Το απόγευμα οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύθηκαν, ενώ τέθηκαν σε επιφυλακή όλες οι υπηρεσίες της Αττικής.

Στο σημείο επιχειρούσαν 80 πυροσβέστες με 30 οχήματα, δέκα οχήματα ΟΤΑ και 13 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ από αέρος συνέδραμαν μέχρι τη δύση του ηλίου έξι αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα. Στην περιοχή μετέβησαν και δύο κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού.

Ακόμη, η περιφέρεια Αττικής διέθεσε δέκα υδροφόρα οχήματα στη μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ενώ στην περιοχή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ