«Μούλιασε» αλλά έκανε ρεκόρ – Πέντε ημέρες τρώει, κοιμάται και βλέπει TV κάτω από την επιφάνεια του νερού - iefimerida.gr

«Μούλιασε» αλλά έκανε ρεκόρ – Πέντε ημέρες τρώει, κοιμάται και βλέπει TV κάτω από την επιφάνεια του νερού

«Μούλιασε» αλλά έκανε ρεκόρ – Πέντε ημέρες τρώει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προφανώς ο Τζέρι Χαλ είχε απεριόριστο χρόνο για «σκότωμα». Σε τέτοιο βαθμό, που δεν δίστασε να περάσει πάνω από πέντε ημέρες μέσα σε μία λίμνη στο Τένεσι. Οχι κάνοντας κάμπινγκ, αλλά μέσα στο νερό. Και, όπως είναι λογικό, κατέρριψε το ρεκόρ για την κατάδυση μεγαλύτερης διάρκειας.

Ο Αμερικανός, που είχε στο παρελθόν το σχετικό ρεκόρ αλλά στην πορεία το έχασε, έπρεπε να ξεπεράσει τις 120 ώρες, 14 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα, διάστημα για το οποίο ο Αλεν Σέροντ είχε μείνει κάτω από την επιφάνεια του νερού το 2011. Το κατάφερε το πρωί της Παρασκευής (για τις ΗΠΑ) αλλά αποφάσισε να παραμείνει μέσα στη λίμνη για άλλες 25 ώρες, προκειμένου να σιγουρευτεί πως δεν θα τον ξεπεράσει ποτέ κανείς.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο Χαλ έτρωγε και κοιμόταν κάτω από την επιφάνεια του νερού όλες αυτές τις ημέρες, ενώ μάλιστα διασκέδαζε κιόλας παρακολουθώντας τηλεόραση. Οπως εξήγησε η ομάδα που τον υποστηρίζει, φορούσε μάσκα σε όλο του το πρόσωπο τις ώρες που κοιμόταν, προκειμένου να αποκλειστεί η πιθανότητα ατυχήματος, ενώ εθελοντές βουτούσαν στη λίμνη για να του δώσουν το φαγητό του. Αυτό ήταν κομμένο σε μικρές μπουκιές και ο Χαλ έβγαζε για λίγο τον αναπνευστήρα και τις έβαζε στο στόμα του.

Πέρα από την υποβρύχια τηλεόραση, είχαν τοποθετηθεί ηχεία προκειμένου να ακούει μουσική, έπαιζε παρτίδες ντάμα με άλλους δύτες, ενώ υπήρχε ακόμη και στατικό ποδήλατο για να γυμνάζεται μέσα στο νερό! Το μόνο που μένει είναι να φανεί πού θα σταματήσει το ρολόι που καταγράφει την παραμονή του στη λίμνη για να αναγνωριστεί το νέο ρεκόρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις ρεκόρ Τζέρι Χαλ καταδύσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ